Samenspraak Oisterwijk terug naar overzicht

Kosten gratis
Voor Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Bij Samenspraak kunnen anderstaligen op een informele, gezellige manier Nederlands spreken. Door in de praktijk met de taal aan de slag te gaan, verbetert de anderstalige zijn spreekvaardigheid en integreert hij sneller en gemakkelijker in onze maatschappij. Heel veel mensen maken hier gebruik van.

Samen leven begint met samen spreken

 

Migranten zoeken voor het voeren van een gesprek meestal die mensen op die dezelfde taal spreken als zijzelf. Een belangrijke reden is dat het ontbreekt aan gewoon alledaags contact met Nederlanders. Daar kunnen we wat aan doen!

ContourdeTwern biedt anderstaligen de mogelijkheid om op een informele, gezellige manier Nederlands te spreken. Thuis, in de huiskamer of tijdens een wandeling. Door in de praktijk met de taal aan de slag te gaan, verbetert de anderstalige zijn spreekvaardigheid en integreert hij sneller en gemakkelijker in onze maatschappij. Samen leven begint tenslotte met samen spreken!

Meer weten?
Wil jij meer weten over Samenspraak en wat het voor jou zou kunnen betekenen? Bel ons dan of maak een afspraak. Ook als jij vrijwilliger wilt worden bij Samenspraak - wat echt een bijzondere ervaring is - ben je bij ons aan het juiste adres!

Contactgegevens

Contact Tanja Pieters
Telefoonnummer 06 836 14 509
E-mailadres tanjapieters@contourdetwern.nl