Samenspraak Tilburg terug naar overzicht

Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

Bij 'Samenspraak' kunnen anderstaligen op een informele, gezellige manier Nederlands spreken. Door in de praktijk met de taal aan de slag te gaan, verbetert de anderstalige zijn spreekvaardigheid en integreert hij sneller en gemakkelijker in onze maatschappij. Heel veel mensen maken hier gebruik van.

Samen leven begint met samen spreken!

Migranten zoeken meestal hun mede-anderstaligen op om mee te converseren. Niet omdat er te weinig aanbieders van taalcursussen zijn, maar wel omdat het ontbreekt aan gewoon alledaags contact met Nederlanders.

Daarom biedt ContourdeTwern anderstaligen de mogelijkheid om op een informele, gezellige manier Nederlands te spreken. Thuis, in de huiskamer of tijdens een wandeling. Door in de praktijk met de taal aan de slag te gaan, verbetert de anderstalige zijn spreekvaardigheid en integreert hij sneller en gemakkelijker in onze maatschappij. Samen leven begint tenslotte met samen spreken!

Meer weten?
Wil jij meer weten over Samenspraak en wat het voor jou zou kunnen betekenen, bel ons dan of maak een afspraak. Ook als jij vrijwilliger wilt worden, ben jij bij ons aan het juiste adres!

ContourdeTwern biedt Samenspraak niet alleen in Tilburg, maar ook in andere gemeenten in ons werkgebied.
Wil je weten of deze dienst ook in jouw gemeente wordt geboden, bel of mail ons dan. We helpen je graag verder. Telefoon: 013 583 99 99 of e-mailadres: infovrijwilligerswerk@contourdetwern.nl.
 

Contactgegevens

Contact Marij van Alphen
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres marijvanalphen@contourdetwern.nl