BuurtBühne terug naar overzicht

Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

Art-fact servicepunt voor amateurkunst en ContourdeTwern presenteren: de BuurtBühne.

Voor wie?

In wijken en buurten zit ontzettend veel talent. Dit talent verdient een podium: de BuurtBühne. Tijdens de BuurtBühne kunnen amateurkunstenaars, buurtbewoners, kunststudenten, kunstprofessionals (onder andere band, koor, muziekgezelschap, beeldend kunstenaars, dans-, musical- en toneelgroepen) optreden of exposeren in één van de Tilburgse wijkcentra: in jouw buurt of juist in een andere wijk. De deelnemende wijkcentra zijn Heyhoef, de Symfonie en Zuiderkwartier.

Kort optreden

Of je nu zingt, danst, toneel speelt of aan de slag bent met fotografie, graffiti of beeldende kunst: de BuurtBühne is de ideale plek om jouw werk te presenteren. Hierbij is de BuurtBühne een mooie gelegenheid om je vereniging of groep onder de aandacht te brengen. Je kunt aankomende activiteiten promoten en uitproberen of een nieuwe voorstelling in de smaak valt. Wie weet ontmoet je wel een aantal nieuwe leden uit de wijk.

Eigen voorstelling/activiteit

Heb je zelf een mooie voorstelling op de planning staan, wil je een try-out organiseren of wil je exposeren of optreden in het wijkcentrum op een andere datum? Dat is mogelijk onder de vlag van de BuurtBühne. Informeer via Dionne Rijnen van ContourdeTwern naar de mogelijkheden.
Doe ook mee en meld je aan!

Goed om te weten over de BuurtBühne.

Expo 2019

0,2mb
PDF
Contactgegevens

Contact Dionne Rijnen
Telefoonnummer 013 572 83 83
E-mailadres dionnerijnen@contourdetwern.nl