Geheugen Zoekt Steun terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

Als jij vergeetachtig wordt is het lastiger om alledaagse zaken georganiseerd te krijgen. Natuurlijk wil jij het liefste zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Geheugen Zoekt Steun van ContourdeTwern kan jou hierbij helpen.

Geheugen Zoekt Steun

Geheugen Zoekt Steun van ContourdeTwern kan jou en jouw familie en vrienden (mantelzorgers) helpen door de inzet van deskundige vrijwilligers bij jou thuis, gedurende een bepaalde periode.

Enerzijds bieden de vrijwilligers sociale, emotionele en praktische steun aan mensen met dementie. Anderzijds ontlasten de vrijwilligers de mantelzorgers, zodat zij hun taak langer kunnen volhouden. Daarnaast vullen de vrijwilligers ook het sociale netwerk rondom mensen met dementie aan en zijn zij een aanvulling op de professionele hulpverlening.

Meer weten?
Wil jij meer weten over Geheugen Zoekt Steun en wat het voor jou zou kunnen betekenen, bel ons dan of maak een afspraak. Ook als jij vrijwilliger wilt worden, ben jij bij ons aan het juiste adres!

ContourdeTwern biedt deze dienst in verschillende gemeenten in ons werkgebied. Wil je weten of deze dienst ook in jouw gemeente wordt geboden, bel of mail ons dan.

Contactgegevens

Contact Adviespunt
Telefoonnummer 013 549 86 46
E-mailadres adviespunt@contourdetwern.nl