Home-Start terug naar overzicht

Voor Kinderen, Volwassenen

Home-Start ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Ervaren en getrainde vrijwilligers bieden ondersteuning, praktische hulp en vriendschap aan ouders met ten minste één kind tot zeven jaar.

Home-Start, thuis in gezinnen

Home-Start wil met het programma het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken. Gezinnen geven zelf aan op welke gebieden zij steun wensen: hun vragen staan centraal.

Loopt het bij jou ook niet allemaal lekker in jouw gezin? En is de stap naar professionele hulp een brug te ver? Dan is dat vriendelijk, ondersteunend en praktisch steuntje in de rug juist van harte welkom.

Iemand die af en toe eens binnenloopt die meekijkt, meedenkt en ondersteunt. Een praatpaal, iemand die luistert en zelf lekker in zijn vel zit. Dat is belangrijk. Een vertrouwd iemand die wat extra aandacht geeft!

Meer weten?
Wil jij meer weten over Home-Start en wat het voor jou zou kunnen betekenen, bel ons dan of maak een afspraak. Ook als jij vrijwilliger wilt worden, ben jij bij ons aan het juiste adres!

ContourdeTwern biedt deze dienst in verschillende gemeenten in ons werkgebied. Wil je weten of deze dienst ook in jouw gemeente wordt geboden, bel of mail ons dan. We helpen je graag verder. Telefoon: 013 583 99 99 of e-mailadres: infovrijwilligerswerk@contourdetwern.nl.

Contactgegevens

Contact Tonny van Dommelen (Tilburg)
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres tonnyvandommelen@contourdetwern.nl
Contact Marleen de Vries (Gilze|Tilburg)
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres marleendevries@contourdetwern.nl