Coaches4Juniors terug naar overzicht

Voor Jongeren, Volwassenen

"Soms zou ik zo graag eens wat vaker onbezorgd plezier willen maken, zodat ik mezelf weer kan opladen. Jammer genoeg gaat dat niet zo vaak, want mijn moeder rekent er op dat ik voor haar zorg."
De vrijwilligers van Coaches4Juniors geven kinderen en jongeren die in deze situatie zitten een middagje in de week alle aandacht.

Ben je tussen de 7 en 18 jaar en herken je jezelf misschien in deze situatie? Dan kan Coaches4Juniors iets voor jou betekenen!

Wat is Coaches4Juniors?
Vrijwillige coaches trekken een jaar lang twee tot vier uur per week samen op met jongeren tussen de 7 en 18 jaar. Het gaat vooral om jongeren die, net als jij,  thuis door allerlei omstandigheden aandacht of begrip missen.

Met deze vrijwillige coach kun jij dingen doen die jij leuk vindt, maar waar jij nooit aan toekomt door bijvoorbeeld allerlei toestanden thuis. Ook kun jij de coach vragen jou te helpen bij het zoeken naar een leuke tijdsbesteding of een stageplaats. Of hoe jij jouw huiswerk aanpakt.

Jij leert weer te vertrouwen op het feit dat jij veel van jouw eigen problemen zelf kunt oplossen. Jij leert weer richting te geven aan jouw eigen leven en beter voor jezelf op te komen. Kortom: een ontdekkingstocht naar je eigen mogelijkheden... De activiteiten van de koppels worden in 2013 gefinancierd door de Johan Stekelenburg Stichting en in 2014 door Kiwanis.

Meer weten?
Wil jij meer weten over Coaches4Juniors en wat het voor jou zou kunnen betekenen, bel ons dan of maak een afspraak. Ook als jij coach wilt worden, ben jij bij ons aan het juiste adres!