Vriendschapsbank terug naar overzicht

Voor Volwassenen

Vriendschap is als een bank; je kunt alleen opnemen als je af en toe stort.

Vriendschapsbank

ContourdeTwern start met een nieuw initiatief: De Vriendschapsbank. Op dinsdagmorgen van 10:30-12:00(Tiliander) uur of op dinsdagavond van 19:30-21:00 (SEC) uur zijn mensen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden van harte welkom. Wil je liever eerst kennis met ons maken of wil je meer weten? Dat kan. Bel of mail naar: vriendschapsbankoisterwijk@contourdetwern.nl of 06-83425606. 

Soms is het tijd voor bezinning en maak je nieuwe voornemens. De Vriendschapsbank kan aansluiten bij je nieuwe voornemens. Met name als je een actieve en open houding hebt ben je van harte welkom.

Wat kun je van de Vriendschapsbank verwachten:

  •  Inlopen op de dinsdagmorgen en/of dinsdagavond; vooral bedoeld voor gezelligheid en ontmoeting.
  • Aansluiten bij nog nieuw te vormen groepen, zoals bijvoorbeeld een wandelgroep, een filosofieclub, een terrasgroep; een kunst- en cultuurclub of gewoon een kletsclub. Wil je zelf een nieuwe groep vormen? De Vriendschapsbank helpt je hierbij en zoekt naar mensen die bij je groep aan willen sluiten. Je blijft dan de contactpersoon voor de groep.
  • Deelnemen aan de Vriendschapsbank is gratis. Je betaalt zelf je consumpties.
  • Wij nemen graag de tijd om je te leren kennen en samen te kijken wat je wil.
  • Bij de Vriendschapsbank draait het om vriendschappen en het leren kennen van nieuwe mensen.

Iets voor jou?

Wil je graag wat leuke contacten en/of misschien wel een goede vriend of vriendin erbij?  Ben je tussen de 40-65 jaar? Waag dan de stap en meld je aan! Of loop gewoon binnen tijdens de inloop in de Tiliander of bij SEC.

Contactgegevens

Contact Arie Hobo
Telefoonnummer 06-83425606
E-mailadres vriendschapsbankoisterwijk@contourdetwern.nl