Geef het door terug naar overzicht

De maatschappelijke missie van ContourdeTwern is ‘nooit alleen'. Wij geloven sterk in de betrokkenheid van mensen bij elkaar. Ieder mens heeft betekenis en heeft de wereld iets te geven. Daarom hebben wij in Tilburg-West een speciale actie uitgezet: ‘Geef het door!’, waarbij we jou uitnodigen om iemand uit jouw omgeving eenmalig te verrassen met een persoonlijke en gratis gift. De vraag is: wat kun jij betekenen voor een ander? Heb je groene vingers? Geef je graag advies bij computerproblemen? Of heb je thuis nog een tas met kinderkleertjes staan?

Wil je ook meedoen aan deze actie?

In wijkcentrum ’t Sant kun je een gratis giftbox ophalen. In deze giftbox zitten:

  • Uitleg en spelregels actie "Geef het door!" 
  • 8 fotokaarten ter inspiratie (eten & drinken, een tuinklus, computerhulp, wandelen & fietsen, tweedehands, hulp in huis, een uitje en vrije keuze) 
  • Vouchers. Er zitten meerdere vouchers in de gifbox. Een voucher gebruik je om op te schrijven wat je iemand cadeau wilt doen. Samen met de ontvanger bepaal je wanneer de ander jouw gratis gift in ontvangst mag nemen. De bedoeling dat de ontvanger deze actie voortzet en hetzelfde doet voor een ander. De giftbox met spelregels, fotokaarten en de resterende vouchers geeft je vervolgens aan de ontvanger.  

Wil je meedoen en een giftbox ‘Geef het door’ ontvangen? Neem dan contact op met Sandra van den Hoogen, e-mail: sandravandenhoogen@contourdetwern.nl of tel. (013) 467 19 26.

Doe je mee aan deze actie en ben je in het bezit van een giftbox?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij jouw betrokkenheid met anderen deelt via Facebook of Instagram. Deel jouw foto met de hashtag #geefhetdoorcdet en tag ons @contourdetwern in jouw bericht. Vertel voor wie jij deze actie hebt ingezet en hoe jij een ander blij hebt kunnen maken met jouw persoonlijke gift. 

Ben je in het bezit van een giftbox en zijn de vouchers op? Je kan hieronder nieuwe knipvellen met vouchers vinden. Er zijn 250 giftboxen beschikbaar.

Voorwaarden

  • Je bent woonachtig in Tilburg-West of Reeshof. 
  • Max. 1 giftbox per adres. De actie loopt zolang de voorraad strekt.