Adviseur Vrijwillige Inzet terug naar overzicht

Ergens in Dordrecht loopt een echte netwerker rond. Iemand die gemakkelijk contact maakt en alle koppen koffie aanpakt om een persoonlijke band op te bouwen. Iemand die kansen ziet en mogelijkheden aangrijpt om vrijwillige inzetters en organisaties samen te brengen. Ben jij iemand die kan adviseren, ondersteunen en mensen verder wil helpen? Met positieve energie maak jij het verschil. Je kent Dordrecht, haar inwoners en the way of living in onze mooie stad op je duimpje.

Zitten we nog goed?

Dan kom jij misschien wel terecht in ons team dat wegens het vertrek van één van de adviseurs een nieuwe inzetter zoekt. Wij zijn dagelijks bezig met het ondersteunen, stimuleren, matchen en waarderen van vrijwillige inzet. De wereld van maatschappelijke organisaties en vrijwillige inzet is voortdurend in beweging en INZET078! beweegt mee! Daarom vinden we het belangrijk dat je een bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen van een visie op vrijwillige inzet 2.0.

Verliefd op de stad Dordrecht, willen wij samen met jou vrijwillige inzet beter en leuker maken. Als we meer mensen in de samenleving enthousiast krijgen om zich belangeloos en met plezier in te zetten dan kan er maar één ding gebeuren… 

…. dan maken we samen Dordrecht mooier!

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • adviseren vrijwilligersbeleid aan organisaties die met vrijwilligers werken
 • organisaties begeleiden en ondersteunen bij het uitvoeren van dat beleid
 • werven en matchen van potentiële vrijwilligers
 • bedenken en organiseren van evenementen die vrijwillige inzet op de kaart zetten
 • deskundigheidsbevordering voor organisaties en vrijwilligers
 • borgen van de kwaliteit van de dienstverlening van INZET078!

Bijzaken

Oei dat zijn er veel! We werken in een klein zelfsturend ambitieus team. Alles komt voorbij, superleuk! We verwelkomen graag een inspirerende, creatieve collega die zelfstandig en doelgericht werkt en energie en plezier toevoegt aan het team. Ben jij iemand die het in zich heeft om in de heerlijke waan van alle dag het overzicht te bewaren? Top, lees dan nog even verder.  

Jij hebt

 • HBO werk- en denkniveau
 • aantoonbare ervaring en affiniteit met het werkveld vrijwillige inzet
 • het vermogen tactisch te handelen tussen vrijwilligers, cliënten, professionals en samenwerkingspartners
 • kennis van vrijwilligersbeleid en relevante wet- en regelgeving
 • kennis van de sociale kaart in Dordrecht
 • een open houding en overtuigingskracht
 • goede organisatorische vaardigheden
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • een ‘erop af mentaliteit’

En wij bieden

Bruto maandsalaris bij fulltime dienstverband minimaal € 2.712,- en maximaal € 3.864,- bij een 36-urige werkweek conform salarisschaal 8, CAO Sociaal Werk. We bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een IKB (Individueel Keuzebudget) en een scholingsbudget om je verder te ontwikkelen.

Het gaat om een dienstverband van een jaar met de intentie om te verlengen als jij en wij meer dan tevreden zijn. Werktijden bepalen we in overleg. Flexibiliteit is gewenst om op andere dagen en avonden ingezet te worden bij het geven van trainingen, workshops en (netwerk)bijeenkomsten.

Vragen

INZET078! is het centrum voor vrijwillige inzet in Dordrecht. ContourdeTwern en MEE-Vivenz zijn bestuurlijke partners. Maak alvast kennis via www.inzet078.nl. Heb je specifieke vragen over je functie neem dan contact op met Peter Snoeren, manager van INZET078! en Buurtwerk Dordrecht. petersnoeren@contourdetwern.nl / 06-22761365.

Ga je ervoor?

Is rood/blauw spontaan jouw lievelingskleur geworden na het lezen van deze vacature? Stuur je sollicitatie vóór 8 februari naar sollicitatie@inzet078.nl. De gesprekken zijn op dinsdag 16 en woensdag 17 februari.