Klein Geluk voor Mantelzorger terug naar Tilburg Oud-Noord nieuws

Mantelzorg in coronatijd, dat is voor veel mantelzorgers extra lastig en brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Op de Dag van de Mantelzorg willen we onze mantelzorgers natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Dit gaan we doen door het organiseren van een GRATIS WEBINAR.

Waarom een webinar?

Tijdens dit gratis webinar geeft Inge Jager een sprankelende workshop Klein Geluk naar aanleiding van hun boek "Klein geluk voor de mantelzorger" . Mantelzorg verlenen is verrijkend maar ook zwaar. Het is van het grootste belang dat je zelf in balans blijft. Want wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt daarna des te beter voor een ander.

Tijdens de workshop worden op een inspirerende manier oefeningen uit het boek uitgeprobeerd. Er wordt ook korte toegankelijke informatie over geluk en geluksbeleving gegeven.

Het programma

Mantelzorgconsulenten van ContourdeTwern openen het webinar met een korte introductie van onze nieuwe e-learning "Zorg in Balans". Deze cursus leert u stil te staan bij uw eigen situatie en wat u daar eventueel in zou kunnen veranderen om tot een goede balans te komen. Dit doen we o.a. door de methodiek "Bordje vol".

Deze methodiek is een onderdeel is van de e-learning en die ook naar voren is gekomen bij de landelijke actie "Deel je zorg” van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Als cadeautje krijgen deelnemers tijdens het webinar de workshop, “klein geluk” aangeboden. Dit wordt verzorgd door de Inge Jager, auteur van het boek: “Klein geluk voor de mantelzorger”.

Het webinar vindt online plaats op 10 november:
• Middag: van 14.00 - 15.30 uur.
• Avond: van 19.30 - 21.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor een dagdeel graag voor 3 november via: mantelzorglijn@contourdeTwern.nl

Vermeld in de mail:
- naam + telefoonnummer
- woonplaats
- keuze voor middag of avond

U ontvangt na aanmelding een mail, met de link om deel te nemen en extra informatie.

Vragen?

Stel ze aan uw lokale steunpunt.