Mobiele ontmoetingsplek R-Newt terug naar overzicht

Datum 28 november 2019

Het project 'mobiele ontmoetingsplek' van R-Newt heeft een gift ontvangen, waarmee ze een nieuwe camper kunnen aanschaffen. Met de camper gaan ze naar plekken toe waar jongeren zijn of waar aanwezigheid van professionals in de vorm van jongerenwerkers gewenst is. Met de camper realiseren ze een veilige plek waar jongeren welkom zijn, zich thuis voelen en waar het goede gesprek gevoerd kan worden.

De mobiele ontmoetingsplek

We geloven sterk in de kracht van ontmoeting, ook voor jongeren. Jongeren bepalen vaak zelf waar ze willen zijn en hebben meer nodig dan alleen een fysieke plek. Met het realiseren van een mobiele ontmoetingsplek kunnen we meer dan alleen stimuleren van ontmoeting.

Al enige tijd zetten we de R-Newt camper in. Met deze camper gaan we naar plekken toe waar jongeren zijn, waar aanwezigheid van professionals in de vorm van jongerenwerkers gewenst is of op evenementen waar extra aandacht voor jongeren een welkome aanvulling is. Wat begon als een spontaan idee is nu uitgegroeid tot een waardevol instrument dat goed en flexibel kan inspelen op behoeften en op actualiteit.

Helaas voldoet de huidige camper niet meer aan onze ambitie en wensen. Dankzij de gift van Stichting Somerset Capital Partners Foundation kan er ge├»nvesteerd worden in een nieuwe camper. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Nu kunnen we door blijven gaan met het realiseren van ontmoetingen in onze camper. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Vlemmix, jongerenwerker van R-Newt. Te bereiken via telefoonnummer 06-83 25 81 38 of via e-mail: marcel@r-newt.nl