Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Dankzij jou staan ze er niet alléén voor

Spontane mini-concertjes voor de ramen van het zorgtehuis. Bloemen en gebak voor overwerkte zorgverleners. Gratis tablets van bedrijven te leen voor scholen. Legpuzzels ruilen! Mooi wat iedereen bedenkt om deze akelige tijd door te komen.

Wil jij óók graag helpen, maar weet je niet goed hoe? Dan is het een goed idee om in gedachten je eigen straat of buurt eens na te gaan. Misschien zit er vlakbij wel een gezin in thuisisolatie, en woont de familie ver weg. Of zijn er ouderen die blij zijn met een boodschap, een briefje in de bus.  Informeer eens bij ze – al weten ze maar dat ze er niet alléén voor staan.        


Wij helpen je

Twijfel je of weet je het echt niet? Bel of mail ons dan! VrijwilligersBoxtel brengt jou dan in contact met de mensen en initiatieven die jouw hulp kunnen gebruiken. Het steunpunt is de komende weken alle dagen bezet en bereikbaar, van maandag tot en met vrijdag.  

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij zelf in zo’n vervelende situatie zit. Neem ook dán contact met ons op! Wij gaan dan op zoek naar passende, veilige hulp. Wij kennen alle initiatieven én onze vrijwilligers, en daarom weten we: geen enkele vraag is te gek!              


Bel of mail!

Ben jij het ook beu om uit het keukenraam te turen? Bel of mail ons! Misschien kun je een boodschap doen voor iemand die echt de deur niet uit kan of mag. Want wij kennen die mensen. Mensen die,  misschien niet in quarantaine, vooral nu eenzaam zijn en heel blij worden van een telefoontje – gewoon voor een gesprekje over wat ze bezighoudt. Maar wellicht kun je meer voor ze betekenen; de hond uitlaten, iets ophalen bij de apotheek of… vul maar in.  


Meer informatie

Bel naar ContourdeTwern (maandag t/m donderdag), 0411 655 899, en vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt.
Inloopspreekuren zijn dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.30 uur in St. Ursula 12. 
Meer vacatures op www.vrijwilligersboxtel.nl  

Mailen kan  ook:  info@vrijwilligersboxtel.nl