Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Cursus VPTZ

31 januari 2020

Cursus: Ondersteuning bieden in iemands laatste levensfase.
Lees verder

Foto's nieuwjaarsborrel

21 januari 2020

Een geslaagde avond!
Lees verder

Wethouder op bezoek

20 januari 2020

Onder het genot van verse broodjes praatte wethouder Stefanie Vatta van Oisterwijk donderdag 9 januari gezellig bij met wijkbewoners bij de wijklunch in De Pannenschuur. De wijklunch heeft als doel om mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden en door gezellig samen te eten eenzaamheid te verminderen.
Lees verder

Infopunt en Dorpsteams

13 december 2019

De professionals van ContourdeTwern, IMW Breda, IMW Tilburg en MEE West-Brabant, werken in de ABG gemeenten samen in een Dorpsteam. Het Dorpsteam is er voor alle inwoners van Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen. Via dit nieuwe telefonisch infopunt en, vanaf 6 januari 2020, ook tijdens inloopspreekuren bij de Dorpsteams, kunnen alle inwoners hier terecht met vragen.
Lees verder

Taalactiviteiten

11 december 2019

Het is fijn om de Nederlandse taal goed te spreken, te lezen én te begrijpen. U kunt dan bijvoorbeeld belastingformulieren beter begrijpen, bijsluiters snappen en voorlezen aan uw (klein)kinderen. Ook komt u makkelijker in contact met uw buren als u de taal (goed) spreekt. Bent u op zoek naar een baan? Uw kansen op de arbeidsmarkt zijn groter wanneer u de Nederlandse taal kan lezen en schrijven.

ContourdeTwern biedt verschillende activiteiten aan om uw Nederlands te verbeteren.
Lees verder