Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Wat is daarop uw antwoord?

06 november 2020

Ellen Mijling is wat je noemt een ‘local celebrity’. Ze is namelijk buitengewoon trouwambtenaar. Flink wat Krimpense stellen heeft zij in de echt verbonden. Regelmatig wordt ze herkend op straat en komen de echtparen haar bijvoorbeeld vertellen dat ze een kleine verwachten. Ellen’s gezicht staalt als ze deze verhalen vertelt. Andere mensen trouwen is haar hobby. En die heeft gelukkig niet geleden onder haar werk als mantelzorger, hoe intensief dat ook was.
Lees verder

High tea in Westend een succes

05 november 2020

Er kan niet meer samen gegeten kan worden in De Coppele. Tijd voor iets nieuws!
Lees verder

Ik ga voor hem zorgen

02 november 2020

Willemijn is al veertig jaar mantelzorger voor haar vader. Dat doet ze elke dag, met liefde en soms plezier. Zorgen voor vader is een soort tweede natuur geworden.
Lees verder

Binnen enkele minuten: geluk

30 oktober 2020

Kun je binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie opdoen? Inge Jager laat het je ervaren in de workshop 'Klein geluk' voor mantelzorgers op 10 november 2020.
Lees verder

Klein Geluk voor Mantelzorger

30 oktober 2020

Mantelzorg in coronatijd, dat is voor veel mantelzorgers extra lastig en brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Op de Dag van de Mantelzorg willen we onze mantelzorgers natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Dit gaan we doen door het organiseren van een GRATIS WEBINAR.
Lees verder