Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Muziekconcerten zijn succes

26 maart 2020

Afgelopen zondag vonden de eerste muziekconcerten plaats bij zorgcentra in Tilburg. Dit was een succes! Heb jij interesse om ook een keer op te treden met een ensemble van maximaal 3 personen? Stuur dan een mail naar muziekmarathon@contourdetwern.nl.
Lees verder

Alzheimer Café gesloten

25 maart 2020

De uitbraak van het coronavirus heeft grote invloed op onze samenleving, en dus ook voor mensen met dementie en hun naasten. In de maanden april en mei is het Alzheimer Café gesloten.Corona breekt wet. Het valt onder ‘zorg goed voor jezelf en je naasten’ zoals de premier zegt. We kunnen de huidige situatie niet aanpassen. Wel een beetje aangenamer maken door aandacht te geven.In de bijlage vind je tips over omgaan met mensen met dementie en mantelzorgers tijdens de corona-uitbraak.
Lees verder

Uitstel sport- en spelbus

19 maart 2020

Wij houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Door deze ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de sport-en spelbus dus helaas niet uitrijden zoals eerder gecommuniceerd.

Wanneer wij dit weer kunnen gaan doen, laten wij dit uiteraard weten! Houdt dus onze Facebook (ContourdeTwern Waalwijk) in de gaten voor het laatste nieuws en ook voor leuke tips die je nu wél thuis kan doen met je kinderen!
Lees verder

Nieuwe diensten ontwikkeld

19 maart 2020

ContourdeTwern en R-Newt ontwikkelen in snel tempo nieuwe diensten. De sluiting van de buurthuizen, wijkcentra en andere vaste ontmoetingsplekken vanwege het coronavirus, brengt nieuwe energie en creativiteit op gang bij ContourdeTwern en R-Newt.
Lees verder

Pas op voor coronababbeltruc

17 maart 2020

Voor kwetsbare ouderen kan een boodschapje doen in deze onzekere tijden een stuk minder onbezorgd zijn dan gebruikelijk. Ingaan op het aanbod van iemand die aanbiedt om boodschappen voor je te doen, is dan wellicht aantrekkelijk. En dat biedt mogelijkheden voor oplichters!
Lees verder