Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

5 april familiedag Ypelaer

25 februari 2020

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp. Wat duurzaamheid precies is, weten vrijwilligers uit Tilburg-Noord die zich bezighouden houden met het repareren en samen delen van spullen. Op 5 april laten zij dit graag aan je zien, tijdens de familiedag in wijkcentrum De Ypelaer. Kom 5 april tussen 12.00 en 16.00 uur ontdekken hoe leuk en handig duurzaamheid is tijdens een gezellig en gratis heropeningsfeestje.
Lees verder

Kinderboerderij

17 februari 2020

Dagje thuis bij de Kinderboerderij
U wilt waarschijnlijk zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Uw eigen zaken regelen is immers een groot goed. Maar als u ouder wordt, is het niet altijd even makkelijk om onder de mensen te blijven. Daarom is er bij de kinderboerderij iets nieuws gestart: een extra ‘dagje thuis’ bij de kinderboerderij.
De locatie is de kinderboerderij Boxtel, Apollopad 1, 5283 KE Boxtel
Lees verder

Waterschap de Dommel

10 februari 2020

Kwijtschelding Waterschap de Dommel
Op zaterdag 25 januari 2020 en 15 februari 2020 verstuurt Waterschap de Dommel de aanslagen voor de waterschapslasten. Ook voor de waterschapslasten kan kwijtschelding worden aangevraagd bij Waterschap de Dommel. Als je in aanmerking komt voor kwijtschelding, dan merk je dit in de betaling aan Brabant Water.
Lees verder

Kantoor Loon op Zand verhuist

05 februari 2020

Juni 2020 zal ContourdeTwern Loon op Zand van locatie wisselen. Momenteel bevindt het kantoor van ContourdeTwern Loon op Zand zich in het Klavier (Anton Pieckplein 1, Kaatsheuvel). Er gaat echter in juni 2020 een verhuizing plaatsvinden naar het Gildenbond (Monseigneur Völkerstraat 3, Kaatsheuvel).
Lees verder

Cursus VPTZ

31 januari 2020

Cursus: Ondersteuning bieden in iemands laatste levensfase.
Lees verder