Teamcoordinator Sociaal Werk (20 uur per week ) terug naar vacatures personeel

Functie Teamcoordinator Sociaal Werk (20 uur per week )
Werkgebied Tilburg Zuid
Ingangsdatum 01-01-2020
Functie coordinator
Opleidingsniveau HBO
Duur Tijdelijk
Dienstverband Parttime
Contactpersoon Lisette Kleppe
Mobiel nummer +31 623196249

ContourdeTwern is een organisatie met een maatschappelijke missie. Wij staan voor een samenleving waarin mensen voor zichzelf en voor elkaar zorgen. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vraagstukken. Met kennis, middelen, bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij doen dit nooit alleen en als het aan ons ligt, staat niemand er ooit alleen voor.

Het werk

Team Tilburg Zuid is onderverdeeld in twee gebieden. Hierin werk je samen met een collega teamcoördinator en geef je leiding aan een deel van de sociaal werkers; individuele dienstverleners, mantelzorgondersteuners, coördinatoren informele zorg en R-Newt Kids medewerkers op wijkniveau. Je coacht en stuurt medewerkers op kwaliteit en resultaten in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast onderhoud je het wijknetwerk.

Als teamcoördinator voer je de regie bij het realiseren van opdrachten en bewaak je waar nodig budgetten. Je initieert nieuwe samenwerkingsverbanden en netwerken, zorgt voor continuïteit in het werk en vervult daarbij een regierol. Tijdens interne en externe overleggen vertegenwoordig je ContourdeTwern en je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan beleidsontwikkeling.

Ook zul je worden verbonden aan in elk geval één van de organisatiebrede werkplaatsen (ouderen, buurtgericht werken, armoede, kind & ontwikkeling en activering & participatie). Binnen die werkplaatsen wordt projectmatig gewerkt aan visieontwikkeling, kennisdeling en inhoudelijke deskundigheidsontwikkeling. Daaraan lever je een actieve bijdrage. En je brengt de inhoudelijke deskundigheid terug naar je eigen en andere teams.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • een bijdrage aan de bewaking en rapportage van behaalde resultaten van het team;
 • het inwerken van nieuwe medewerkers waar je leiding aan gaat geven;
 • overleg met de manager over scholingsbehoeften van medewerkers;
 • het voeren van werving- en selectiegesprekken;
 • een bijdrage aan beoordelings- en functioneringsgesprekken van medewerkers;
 • organisatie en voorbereiding van werkoverleggen en, in overleg met de manager, het voorzitten van deze overleggen.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevante opleiding en hebt hbo-werk- en denkniveau.
 • Je bent een natuurlijke, coachende leider, gericht op mensen én taken.
 • Leidinggevende ervaring is gewenst.
 • Je bent in staat een groep collega’s aan te sturen, waarbij je eindverantwoordelijkheid aflegt aan de manager.
 • Je kunt de regie voeren bij het realiseren van opdrachten en waar nodig budgetten bewaken.
 • Je kunt de regie nemen op de (door)ontwikkeling van de werkprocessen en -methodes (samen met de collega-coördinatoren).
 • Je bent in staat om processen en de voortgang van gemaakte afspraken te bewaken.

Bijzonderheden

Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van één jaar. Verlenging is mogelijk bij gebleken geschiktheid en indien er voldoende vacatureruimte is. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 17 december 2019 in de middag. Wanneer we jou aannemen, vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor te leggen. Deze mag niet ouder dan vijf jaar zijn.

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief. ContourdeTwern kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Ingangsdatum

1 januari 2020.

Salaris

De functie valt in salarisschaal 9. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal € 2793,- en maximaal € 4118,-. Dit is conform de cao Sociaal Werk.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Lisette Kleppe, manager team Zuid en Hilvarenbeek, via lisettekleppe@contourdetwern.nl of 06 23 19 62 49.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten. Reageer vóór 10 december via onderstaande button.