Medewerker balie/receptie voor 8 uur per week plus max.12 uur oproepbaar terug naar vacatures personeel

Functie Medewerker balie/receptie voor 8 uur per week plus max.12 uur oproepbaar
Werkgebied Goirle
Ingangsdatum 01-10-2019
Opleidingsniveau VMBO
Duur Bepaalde tijd
Dienstverband Parttime
Werkuren Dag
Contactpersoon David Bastiaans
Mobiel nummer +31 611257241

Over ContourdeTwern

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Dat vatten we samen in het motto: nooit alleen.

Het werk

Als medewerker balie/receptie in team Goirle/Riel ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van het telefoonverkeer en ontvang je bezoekers aan de balie. Je verstrekt informatie over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk en onze diensten en activiteiten, aan zowel bezoekers als mensen die bellen. Ook bied je administratieve ondersteuning aan de gebruikers van het pand, door bijvoorbeeld het reserveren van vergaderruimtes en spreekkamers. Tevens voer je lichte beheerwerkzaamheden (kleine reparaties, onderhoud koffieautomaat, gebruik vaatwasser, scheiding en afvoer van afval) uit.

Functie-eisen

  • Jij hebt vmbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het bedienen van een telefooncentrale.
  • Je hebt kennis van Word en Outlook.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent integer, stressbestendig, accuraat en flexibel.

Bijzonderheden

Het betreft een functie voor 8 uur per week, verspreid over twee dagdelen (maandag- en donderdagmiddag) . Daarnaast vragen wij een bereidheid om - als de werkzaamheden dit vereisen - meer uren op oproepbasis te werken, tot maximaal 12 uur per week (drie dagdelen). Vooralsnog betreft het een tijdelijke functie voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en voortgaande financiering is verlenging mogelijk. Wanneer we jou aannemen, vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Deze mag niet ouder dan vijf jaar zijn. ContourdeTwern biedt verschillende aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een IKB (Individueel Keuzebudget), sportregeling en fietsenplan.

ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk 2018-2019. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten. Je komt dus bij een goede werkgever terecht.

Salaris

De functie valt in salarisschaal 2. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal 1771 euro en maximaal 2327 euro. Dit is conform de cao Sociaal Werk.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met manager Ron Koevoets, via 06 239 66 085, of coördinator David Bastiaans, via 06 112 57 241.

Solliciteren

Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten! Reageer vóór 23 augustus a.s. via onderstaande button.