Sociaal werker Waalwijk (projectleider Waalwijzer) voor 16 uur per week terug naar vacatures personeel

Functie Sociaal werker Waalwijk (projectleider Waalwijzer) voor 16 uur per week
Werkgebied Waalwijk
Ingangsdatum 01-09-2019
Functie sociaal werker
Opleidingsniveau HBO
Duur Bepaalde tijd
Dienstverband Parttime
Contactpersoon Marianne van der Zee
Telefoonnummer +31 416333445

ContourdeTwern

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Dat vatten we samen in het motto: nooit alleen.

Het werk

Je gaat aan de slag met de nieuwe Waalwijzer en de content ervan. De Waalwijzer moet een digitale plek zijn waar inwoners van Waalwijk met een vraag de juiste route naar (sociale) organisaties in Waalwijk weten te vinden. Voorwaarden zijn dan een goed en correct gevulde database, een logische indeling, actieve houding van organisaties en hoge vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor inwoners. Je zorgt ervoor dat deze voorwaarden gerealiseerd en geborgd worden. Binnen deze functie is 'verbinding' het sleutelwoord, welke door jou actief opgezocht en gelegd wordt. Het op deze manier vormgeven van de Waalwijzer binnen sociaal werk is bijzonder, omdat de functie een combinatie is van verbindend sociaal werk en redactioneel en technisch onderhoud van de website. Uiteraard krijg je bij dit laatste voldoende (technische) ondersteuning.

Jij als sociaal werker

 • Je werkt outreachend en met een actieve benadering. 
 • Je bent daar waar het ertoe doet: in de wijk en in het netwerk (present werken). 
 • Je stemt wensen en behoeften van burgers en organisaties af. 
 • Je stelt je op als ambassadeur van de Waalwijzer en creëert draagvlak en maakt promotie onder organisaties en inwoners.  
 • Je gaat uit van kansen en mogelijkheden in het werk met bewoners, vrijwilligers en bij interne en externe samenwerking.  
 • Je vindt het prettig om in een dynamische omgeving en in teamverband te werken.

Functie-eisen

 • Jij hebt hbo-werk- en denkniveau. 
 • Je hebt kennis van maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek en bijbehorende wet- en regelgeving. 
 • Je bent flexibel en hebt voelsprieten voor je omgeving. 
 • Je legt makkelijk contact en weet mensen en organisaties te activeren. 
 • Je bent tekstueel sterk en bereid om je de technische aspecten van een website eigen te maken. 
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden. 
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Bijzonderheden

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief. De uren van deze functie zijn onderdeel van een pilot en gelden voor een jaar. Bij gebleken positief resultaat en aantoonbare behoefte naar de functie, kan de aanstelling worden verlengd. Wanneer we jou aannemen, vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Deze mag niet ouder dan vijf jaar zijn. ContourdeTwern biedt verschillende aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een IKB (Individueel Keuzebudget), sportregeling en fietsenplan.

ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk 2018-2019. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten. Je komt dus bij een goede werkgever terecht.

Salaris

De functie valt in salarisschaal 8. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal 2.544 euro en maximaal 3.624 euro. Dit is conform de cao Sociaal Werk.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van team Waalwijk, via 0416 33 34 45.

Solliciteren

Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten! Reageer vóór 19 augustus via onderstaande button. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week van 26 augustus.