Beheerder buurthuis Jeruzalem / 36 (evt. 2x 18 uur) uur per week terug naar vacatures personeel

Functie Beheerder buurthuis Jeruzalem / 36 (evt. 2x 18 uur) uur per week
Werkgebied Tilburg Zuid
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Functie beheer/facilitair
Opleidingsniveau MBO
Duur Bepaalde tijd
Dienstverband Parttime, Fulltime
Contactpersoon Peter van den Bergh
Telefoonnummer +31 135424798

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Dat vatten we samen in het motto: nooit alleen. 

Buurthuis Jeruzalem ligt in een wijk die in ontwikkeling is. Door de renovatie van bestaande bouw en het realiseren van nieuwbouw is de samenstelling van bewoners in de wijk aan het veranderen. Het buurthuis speelt als ontmoetingsplek een belangrijke rol in de wijk. Het buurthuis is recent verbouwd om ervoor te zorgen dat het past bij de ontwikkeling van de wijk. Voor buurthuis Jeruzalem zijn wij op zoek naar een enthousiaste beheerder voor 36 uur per week. De mogelijkheid bestaat dat de functie wordt opgesplitst in 2 x 18 uur. Dus ook parttimers mogen reageren. 

De functie

De beheerder zorgt voor een optimaal gebruik van het buurthuis. Hij of zij vervult de gastheerrol naar alle gebruikers van de accommodatie, zoekt daarbij naar nieuwe kansen en werkt samen met alle relevante partijen. Ook draagt hij of zij bij aan de promotie van activiteiten in het buurthuis en de faciliteiten van het buurthuis. 

De functie 

 • Je denkt mee over hoe we het buurthuis een bruisende ontmoetingsplek kunnen laten zijn voor de wijk Jeruzalem.
 • Je werkt veelal samen met vrijwilligers(buurtbewoners) en sociaal werkers. Je stimuleert, respecteert en ondersteunt hen.
 • Je informeert de centrumcoördinator actief en tijdig over relevante ontwikkelingen binnen de accommodatie en doet eventueel voorstellen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ruimtes, patio en de inventaris.
 • Je voert algemene onderhoudsklussen uit en andere kleine reparaties. 

Jij

 • Je hebt minimaal vmbo-werk- en denkniveau.
 • Je bent positief ingesteld en hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden en ziet geen beren op de weg.
 • Je werkt planmatig en doelgericht
 • Je werkt graag in een team en bent collegiaal.
 • Je beschikt over (technische) kennis van de toepassing van materiaal, machines en apparatuur.
 • Je bent fysiek in staat de algemene werkzaamheden in een wijkcentrum uit te voeren.
 • Je hebt enig gevoel voor automatisering en enige kennis van Microsoft Office.
 • Je kent de wettelijke richtlijnen die gelden voor veiligheid, Arbo en hygiëne.
 • Je bent flexibel en bereid om op meerdere locaties ingezet te worden indien nodig. Ook ben je bereid om in de avonduren en weekenden te werken.
 • Je hebt een scherpe antenne voor de wensen en signalen van de klanten.
 • Je staat open voor feedback en geeft ook feedback aan anderen. 

Bijzonderheden

Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van maximaal een jaar. Verlenging is mogelijk bij gebleken geschiktheid en indien er voldoende vacatureruimte is. Werktijden kunnen in onderling overleg worden afgestemd, waarbij rekening moet worden gehouden met onregelmatige werktijden. In de aanstellingsprocedure vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (niet ouder dan vijf jaar). 

ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten. Je komt dus bij een goede werkgever terecht. 

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief. ContourdeTwern kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een IKB (Individueel Keuzebudget), sportregeling en fietsenplan. Ook zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Ingangsdatum

Zo snel mogelijk. 

Salaris

De functie van beheerder valt in salarisschaal 5. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal € 1933,- en maximaal € 2754,-. Dit is conform de cao Sociaal Werk. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Peter van den Bergh, via petervandenbergh@contourdetwern.nl of 013-542 47 98. 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten. Reageer vóór 26 juni a.s. via onderstaande button.