Sociaal werker Waalwijk (24-34 uur per week) terug naar vacatures personeel

Functie Sociaal werker Waalwijk (24-34 uur per week)
Werkgebied Waalwijk
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Functie sociaal werker
Opleidingsniveau HBO
Duur Tijdelijk
Dienstverband Parttime
Contactpersoon Rob van Es
Telefoonnummer +31 416333445

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij doen het nooit alleen.

In Waalwijk zoeken we een ervaren en verbindende sociaal werker die de behoeftes van de burger in kaart weet te brengen. Je werkt samen met bewoners aan een wijk waarin iedereen mee kan doen. Heb jij oog en oor voor vragen en talenten? En weet jij mensen op een professionele manier te verbinden en te ondersteunen? Wie weet ben jij de sociaal werker die wij zoeken. 

Het werk

Als sociaal werker in Waalwijk werk je wijkgericht en ben je aanwezig daar waar het nodig is; in de wijken en buurten. Je ondersteunt bewoners op collectief en individueel niveau en initieert activiteiten in de wijken. Je werkt als sociaal werker nauw samen met het wijkwerk en bent onder meer verantwoordelijk voor het meldpunt discriminatie. Het versterken van de kracht in de samenleving staat centraal. Hierbij maak je zoveel mogelijk gebruik van de eigen mogelijkheden van bewoners en vrijwilligers. 

Functie-eisen 

  • Je hebt hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in het opbouwwerk.
  • Je kan methodisch en planmatig werken.
  • Je kan snel en effectief inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Je bent creatief, vindingrijk en denkt in oplossingen en mogelijkheden.
  • Je hebt kennis van groepsdynamische processen en de sociale kaart.
  • Je bent sociaal en flexibel. 

Bijzonderheden

Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie tot 1 januari 2020. Verlenging is mogelijk bij gebleken geschiktheid en indien er voldoende vacatureruimte is. Werktijden worden in onderling overleg afgestemd, waarbij je rekening moet houden met flexibele werktijden. Wanneer we jou aannemen, vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor te leggen. Deze mag niet ouder dan vijf jaar zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 3 april a.s. 

ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten. Je komt dus bij een goede werkgever terecht. 

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief. ContourdeTwern kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsenplan, sportregeling en Individueel Keuzebudget (IKB). Ook zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. 

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk.

Salaris

De functie valt in salarisschaal 8. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal € 2544,- en maximaal € 3624,-. Dit is conform de cao Sociaal Werk. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met coördinator Rob van Es (robvanes@contourdetwern.nl) of manager Marianne van der Zee (mariannevanderzee@contourdetwern.nl of 0416 333 445). 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten. Reageer vóór 1 april via onderstaande button.