servicemanager ICT (36 uur per week) terug naar vacatures personeel

Functie servicemanager ICT (36 uur per week)
Werkgebied Tilburg (Servicebureau)
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Opleidingsniveau HBO
Duur Tijdelijk
Dienstverband Fulltime
Contactpersoon Ans Lemmens
Telefoonnummer +31 135839999

ContourdeTwern is een organisatie met een maatschappelijke missie. We vinden dat ieder mens meetelt en de kans moet krijgen mee te doen. Dat vatten we samen in het motto: iedereen telt mee, iedereen doet mee

De afdeling Facilitaire zaken, ICT & Managementondersteuning (FIM) maakt deel uit van het servi-cebureau van ContourdeTwern. Het servicebureau zet zich in als partner van de teams om samen de opgaven in de wijken en dorpen te realiseren. Als servicemanager ondersteun je het afdelingshoofd bij het vorm en inhoud geven aan de strategie t.a.v. dienstverlening en de regie op dienstverleningsafspraken (SLA’s) die gemaakt zijn en worden zowel binnen de organisatie als met externe leveranciers. Je zorgt voor borging, bewaking en controle van de gemaakte afspraken en bijbehorende contracten. 

Het werk

Binnen FIM vinden grote veranderingen plaats. ICT zorgt voor de overstap van een traditionele naar een Cloud-gebaseerde werkplek. Hiermee bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal, makkelijk en veilig hun digitale werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Facilitaire zaken is hard op weg om te komen tot een meer centraal georganiseerde dienstverlening en zodoende de teams optimaal te ondersteunen. Dit betekent dat je volop betrokken zult zijn bij uitdagende projecten en werkzaamheden die dit mogelijk gaan maken. Je werkt nauw samen met collega’s vanuit de hele organisatie om ervoor te zorgen dat de afgesproken dienstverlening wordt geborgd en geleverd. Met een procesmatige aanpak, gericht op kwaliteit, en een sterke wil om samen te werken met leveranciers en de interne organisatie ga je voor een optimale ondersteuning van onze medewerkers. Een frisse, kritische blik, goede ideeën en veel energie worden erg gewaardeerd.

Als servicemanager voer je o.a. de volgende taken uit: 

 • Je bent nauw betrokken bij het ophalen en vaststellen van afspraken t.a.v. gewenste en noodzakelijke dienstverlening aan de organisatie.
 • Je borgt gemaakte afspraken door het opstellen van SLA’s met interne en/of externe partijen.
 • Je controleert en bewaakt contracten en SLA’s met leveranciers.
 • Je bewaakt de uitvoering van beleidsafspraken en gestelde kaders.
 • Je borgt de processen rondom Service Level Management en Quality Management.
 • Je draagt de visie op dienstverlening uit en weet anderen op een positieve manier te overtuigen.
 • Je kijkt op een creatieve wijze naar mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.
 • Je draagt bij aan een actuele product diensten catalogus en bewaakt de realisatie van de daarin vastgelegde interne afspraken
 • Je bent op het gebied van servicemanagement een vraagbaak voor medewerkers van ContourdeTwern.
 • Je onderhoudt je kennis op het gebied van dienstverlening, Service- en Quality Management en deelt deze met de organisatie. 

Functie-eisen 

 • Je hebt hbo(+)-werk- en denkniveau. Een afgeronde ICT-opleiding is een pre.
 • Je bent in het bezit van een certificaat op het gebied van procesmatig werken (bv. ISM, USM, ITIL).
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring, waarvan enkele jaren in de rol van servicemanager.
 • Je hebt kennis van Topdesk en Office365.
 • Je streeft naar optimale kwaliteit en hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan.
 • Je onderkent trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied en hebt brede vakkennis.
 • Je denkt in oplossingen, bent een teamplayer, ziet en grijpt je kansen.

Bijzonderheden

Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van één jaar. Verlenging is mogelijk bij gebleken geschiktheid en indien er voldoende vacatureruimte is. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in januari 2019. Wanneer we jou aannemen, vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor te leggen. Deze mag niet ouder dan vijf jaar zijn. 

ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten. Je komt dus bij een goede werkgever terecht. 

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief. ContourdeTwern kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. 

Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk.

Salaris

De functie valt in salarisschaal 9. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal € 2705,- en maximaal € 3988,-. Dit is conform de cao Sociaal Werk. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Ans Lemmens, hoofd Facilitaire zaken, ICT & Managementondersteuning, via 013 583 99 99. 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? Dan willen we je graag ontmoeten. Reageer vóór 17 december via onderstaande button.