Team Loon op Zand zoekt stagiair voor ToTaalPret! terug naar stages

Functie Stagiair
Werkgebied Loon op Zand
Team/afdeling Team Loon op Zand
Uren in overleg, voor één jaar
Ingangsdatum in overleg
Contactpersoon Kubra Gursoy
Telefoonnummer 0416 280 280

Hoofdtaken

Opvoed- en ontwikkelingsondersteuning

Als stagiair word je uitvoerder van het project ToTaalPret, als opvoed- en ontwikkelingsondersteuning bij gezinnen met een kind met een ontwikkelingsachterstand. Het project brengt kinderen van 2 tot 8 jaar en hun ouders op enthousiaste wijze in aanraking met voorlezen en spelletjes spelen. Om op die manier de ontwikkeling en de opvoeding van het kind te stimuleren.

Samen werk je aan de ontwikkeling van het kind, deze staat centraal. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de woordenschat van het kind en het leren omgaan met spelmateriaal. Hiervoor gebruik je verschillende voorleesboeken en educatief en uitdagend spelmateriaal. Als stagiair kom je één keer per week bij het gezin thuis totdat het kind hieraan geen behoefte meer heeft. Als stagiair ben je er ook voor de ouders. Je helpt ouders bij praktische zaken rondom de opvoeding van het kind, biedt de ouders een luisterend oor etc.

 

Functie-eisen

De voorkeur gaat uit naar SPH of Pedagogiek.

Je dient flexibel te zijn, er wordt geschakeld tussen verschillende taken. Er kan altijd iets voorvallen waardoor een project dient te worden veranderd. Hier moet je mee om kunnen gaan. Tevens dien je in staat te zijn om initiatief te tonen, er moeten contacten worden gelegd met ouders, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Ook het actief meedenken over (vernieuwings)projecten is belangrijk. Samenwerken is hier een must, samenwerken met collega's, de ouders en de kinderen, vrijwilligers en externe samenwerkingspartners.

Bijzonderheden

Bij de start van jouw stage, dien je een VOG te overhandigen.

Informatie

Meer informatie: Kubra Gursoy | kubragursoy@contourdetwern.nl of via 0416 280 280

 

Solliciteren

Graag ontvangen wij je motivatie en CV.