Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Ben jij een spontane social work student (HBO)?

Augustus / September 2018 Minimaal 32-36 uur, Dongen

 Leg jij gemakkelijk contact met anderen? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken in de wijken? Wil je meedenken met het team en onze vrijwilligers over nieuwe activiteiten in Dongen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Ga jij aan de slag vanuit MFA De Poorten?

1 februari 2018 (tot 1 februari 2019) 32 uur per week, Tilburg Oud Noord

Zoek jij een uitdagende stageplek? Ben jij creatief, denk je out of the box en neem je graag initiatief? Dan zoeken wij jou! 

Lees verder

R-Newt Online zoekt Social Media Creator

Per direct In overleg, R-Newt Tilburg

 R-Newt Online is op zoek naar een Social Media Creator (MBO/HBO) die ons team in Tilburg kan komen versterken. We zijn op zoek naar een stagiair(e) of een vrijwilliger.

Lees verder

Een sportieve stage in Loon op Zand

september 2017 16 uur per week of in overleg, Loon op Zand

Wij zoeken een student die een leuke, uitdagende en leerzame stage zoekt op het gebied van sport en bewegen. Vind jij het leuk om door het organiseren en uitvoeren van bestaande en nieuwe beweegactiviteiten voor jong en oud een bijdrage te leveren aan Beweeg je Fit in de gemeente Loon op Zand? Lees dan snel verder!

Lees verder

Team Loon op Zand zoekt stagiair voor ToTaalPret!

in overleg in overleg, voor één jaar, Loon op Zand

ContourdeTwern Loon op Zand is op zoek naar een stagiair die het team komt versterken. ContourdeTwern is een welzijnsorganisatie die de samenredzaamheid van mensen probeert te vergroten door bewonersinitiatieven te ondersteunen.

Lees verder