Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Hbo-stagiaire Sociaal Werk

Zo snel mogelijk, maar eventueel ook schooljaar 2019-2020, start is dan september 2019 In overleg, Tilburg Oud Noord Lees verder

Kom jij team Zuid als stagiair versterken?

september 2019 minimaal 16 uur, Tilburg Zuid

Team Zuid heeft diverse stageplaatsen beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in het nieuwe schooljaar. Je werkgebied wordt Trouwlaan/Uitvindersbuurt en Oerle.

Lees verder

Diverse Stageplaatsen R-Newt kids Koningshaven 2019-2020

september 2019 4-32 uur, R-Newt Tilburg

Als stagiair bij R-Newt kun je kiezen uit verschillende takenpakketten, variƫrend van 4 tot 32 uur per week.

Lees verder

Wil jij als stagiair een duo vormen met de buurtondersteuner?

per direct 32 uur, Tilburg Zuid

Als stagiair van de buurtondersteuner in Tilburg-Zuid vorm je een duo met de buurtondersteuner. Je bent present aanwezig in de wijk en begeleidt en ondersteunt bewoners en vrijwilligers en burgerinitiatieven.

Lees verder

Stagiair social work Dongen

september 2019 minimaal 16-24 uur, Dongen

Leg jij gemakkelijk contact met anderen? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken in de wijken? Wil je meedenken met het team en onze vrijwilligers over nieuwe activiteiten in Dongen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Team ContourdeTwern Dongen is op zoek naar een spontane stagiair(e) die van aanpakken weet! Je trekt met ons wekelijks de wijk in om contact te leggen met de mensen uit Dongen, S-Gravenmoer, Vaart en klein Dongen. Tevens werk je actief mee aan het opzetten en ondersteunen van verschillende activiteiten voor de Dongenaren.

Lees verder