Vrijwilligersvacaturebank MB Tot 15 januari gesloten

ContourdeTwern werkt aan een nieuw registratieprogramma dat de huidige programma’s gaat vervangen. Dit heeft o.a. gevolgen voor deze Vrijwilligersvacaturebank. Het is tijdelijk niet mogelijk om op vacatures te reageren. Inloggen of een nieuw account aanmaken, kan ook niet. De verwachting is dat op 15 januari a.s. de vrijwilligersbank vernieuwd en met actuele gegevens weer online gaat. Wij zien u graag!

Inlogcode
Contactpersonen van organisaties hebben hiervoor nog geen inlogcode ontvangen. De inlogcodes worden gefaseerd aan de organisaties gestuurd nadat de website online is. Alleen organisaties die al een account hadden in RegiPro zullen een code ontvangen. Naar verwachting is dit vóór 1 februari 2018 gereed.

Laatste nieuws over vacaturebank volgen
Communicatie over de vacaturebank en de inlogaccounts zal te vinden zijn op deze website. Organisaties met vacatures en mensen die vrijwilligerswerk willen doen, worden voor een persoonlijk contact verwezen naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Heeft u nog vragen over de Vrijwilligersvacaturebank?
Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk bij u in de buurt of met ons Adviespunt. Mail naar infovrijwilligerswerk@contourdetwern.nl  of bel 013 549 86 46.