Dongen

Dongen

ContourdeTwern Dongen biedt ondersteuning en advies aan bewoners met een hulpvraag, die zij niet binnen hun eigen netwerk kunnen oplossen. Ook ondersteunen we bewoners, die zichzelf willen versterken of die zich willen inzetten voor mede-inwoners, buren en hun leefomgeving. Dit doen wij voor iedereen: jong en oud.  Het team van ContourdeTwern werkt in het grotere Dongen, het landelijk gelegen dorp 's-Gravenmoer en de kleine groene kernen Vaart en Klein-Dongen. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving? Dan helpen wij jou daarbij. Dit kunnen wij niet alleen. In Dongen doen we dingen samen. Samen met vrijwilligers, inwoners en met maatschappelijke partners zetten wij ons in voor de leefbaarheid en het welzijn in de gemeente. Deze samenwerking komt onder meer naar voren in onze deelname aan het Sociaal Team.

Wij zetten de volgende diensten in om onze ambitie waar te maken:

Mantelzorgondersteuning:
Mantelzorg, je staat er niet alleen voor!

Ondersteuning overig:
Hulp bij de administratie; Formulierenhulp en Thuisadministratie.
Praktische klussen (WZSW), de handen uit de mouwen!
Juridisch spreekuur.
Verder na een overlijden, weduwen en weduwnaars.
Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg, als genezing niet meer mogelijk is.
Zorg bij mensen thuis, een maatje is goud waard!

Jongerenwerk:
R-Newt jongerenwerk

Vrijwilligerswerk/participatie:
Vrijwilligers Informatie Punt (VIP), maak jij het verschil!
Wil jij meedoen als ieder ander? 

Opbouwwerk:
Opbouwwerk Dongen

Neem contact op

Heb je een idee, (hulp)vraag of talent? Wil je graag meedoen? Neem dan voor meer informatie contact op met het team van ContourdeTwern in Dongen. Je kunt ons bereiken aan de Mgr. Schaepmanlaan 27 in Dongen (Theek 5), telefoon 0162 314 138. Klik hier voor meer contactgegevens.