Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Team Oisterwijk gaat verhuizen

08 juli 2019

Met ingang van 29 juli vind je ContourdeTwern Oisterwijk in cultuurcentrum Tiliander (Spoorlaan 82C). Wij verhuizen uit het oude pand aan de Blokshekken, dat vanaf 12 juli gesloten is.
Lees verder

Dorp met mogelijkheden

08 juli 2019

Bewoners van Oudheusden kunnen altijd een beroep doen op het Sociaal Wijkteam. Deze denkt bij problemen graag mee over mogelijke oplossingen. Vaak gaat het om individuele situaties. Van wonen, ondersteuning bij zorg, tot overlast aan toe. Ook bewoners die vragen hebben over de ontwikkeling van hun kinderen zijn van harte welkom.
Lees verder

Foto: Google Maps | Brabants Dagblad

Chroom-6 in JOPs

04 juli 2019

In 2014 en 2017 hebben jongeren en jongerenwerkers van R-Newt geholpen bij het opknappen van drie containers. De gemeente Tilburg heeft ons laten weten dat daarop grondverf zat die chroom-6 bevat. Deze stof is mogelijk vrijgekomen bij het verrichten van werkzaamheden aan de containers. Onder bepaalde omstandigheden kan deze stof gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.
Lees verder

"Fijn om niet alleen te eten"

01 juli 2019

Lekker ontbijten, gezellig kletsen en de dag goed starten. Daar gaat het om bij het ‘Ontbijt in De Poorten’ op woensdagochtend.
Lees verder

Vrijwilligersprijzen 2019

03 juni 2019

Wie wordt de Tilburgse vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van 2019? Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg?
Lees verder