Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Internationale Vrouwendag

15 februari 2019

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. In Boxtel vieren we dit graag met álle vrouwen, vanaf 18.30 uur in De Walnoot. Alle vrouwen vanaf 14 jaar zijn van harte welkom.
Lees verder

Valentijn bezoekt Westend

15 februari 2019

Valentijn bezoekt Westend Talent in Oisterwijk.
Het is woensdag 13 februari, nog net geen Valentijn maar de sfeer is dik in orde tijdens de koffie-ochtend van Westend Talent. Het is een bijzondere dag. De deelnemers worden vanwege Valentijn verwend met allerlei leuke initiatieven.
Lees verder

Volg ons op Facebook

14 februari 2019

Benieuwd wat wij in Waalwijk allemaal organiseren? Via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van alle activiteiten.
Lees verder

WeHelpen OntmoetingsPunt

13 februari 2019

WeHelpen is er voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en die mevrouw uit je straat. Met het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond, vervoer naar het ziekenhuis, gezelschap houden en nog veel meer. Om de hulpvragen beter in beeld te krijgen, gaan we in Stadstuin Theresia en wijkcentrum Het Spoor starten met WeHelpen Ontmoetingspunten (WOP).
Lees verder

Seniorenswing in Boemel

13 februari 2019

Na een succesvolle try-out is het nu elke eerste woensdag van de maand Seniorenswing in de Boemel. Dat er genoeg 55+'ers zijn die ook doordeweeks zin hebben in een verzetje, bleek 12 december wel. Zo’n 65 dansliefhebbers, afkomstig uit alle delen van Tilburg, bevolkten de dansvloer en genoten van hun verzoeknummers.
Lees verder