Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

60+ BEURS TILBURG

20 augustus 2019

De 17e editie van de 60+ beurs Tilburg staat voor de deur. De beurs vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De gratis toegankelijke beurs in de Euroscoop in Tilburg is een samenkomen van ruim 4000 bezoekers uit Tilburg en omgeving die zich graag laten informeren bij de verschillende stands, maar zeker ook komen voor de muzikale omlijsting en een hapje en drankje.
Lees verder

Zuiderplezier Festival

06 augustus 2019

Dit jaar bestaat wijkcentrum Het Zuiderkwartier tien jaar. Tijd voor een feestje! Daarom organiseren we van 22 tot en met 25 augustus het Zuiderplezier Festival. Kom en vier ons 10-jarig jubileum samen met wijkgenoten. Het wijkcentrum bruist van het plezier dankzij allerlei spetterende activiteiten.
Lees verder

INZET078!: waar staan we?

30 juli 2019

ContourdeTwern werkt in Dordrecht op vrijwilligersvlak binnen organisatienetwerk INZET078!, een initiatief van ContourdeTwern, Vivenz, MEE Plus, de Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en MBO Drechtsteden.
Lees verder

ContourdeTwern Haaren

25 juli 2019

Voor inwoners in Haaren, Esch en Helvoirt zijn wij op Facebook actief onder de naam 'Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren'. Op deze pagina delen we nieuwtjes met betrekking tot vrijwilligerswerk in de gemeente Haaren. Maar natuurlijk doen wij als organisatie veel meer dan dat. Om die reden hebben we de naam van de Facebookpagina veranderd in 'ContourdeTwern gemeente Haaren'.
Lees verder

60+ kunstworkshops in Tilburg

23 juli 2019

Dit najaar organiseert Stichting Stoute Schoenen een serie uitdagende kunstworkshops voor senioren (60+) in Armhoef/Koningshaven. Voor geïnteresseerden is er op 27 augustus een gratis informatiemiddag in wijkcentrum Koningshaven.
Lees verder