Yabba-disco Haarsteeg terug naar nieuwsoverzicht

Welkom op de pagina van de Yabba-disco! Hier vinden jullie alle informatie over aankomende disco's en foto's van disco's die al geweest zijn.

Volgende disco's

Hieronder lees je wanneer de volgende disco's zijn. De data zijn nog onder voorbehoud, dat wil zeggen dat er nog verandering in kan komen. Maar je kunt ze in ieder geval vast op de kalender zetten!

7 april 2017: Black & White disco
26 mei 2017: …
7 juli 2017: Buitendisco

Alle Yabba-disco's zijn van 18.45 tot 20.30 uur. Als uw kind nog géén pasje heeft, kunt u de ingevulde pasaanvraag bij de entree van de Yabba-disco inleveren. Dit is dan tijdelijk het toegangsbewijs van uw kind voor deze disco. Het 1e pasje ligt de eerstvolgende Yabba-disco bij de entree. Bij verlies van het pasje wordt bij de aanvraag van een 2e pasje 2,50 euro in rekening gebracht. Deze kosten kunt u betalen bij de entree. Hier zal de volgende Yabba-disco het nieuwe pasje klaarliggen voor u. Klik hier voor de pasaanvraag.

Tot op de volgende Yabba-disco's in buurthuis de Haarstek in Haarsteeg en veel plezier met het bekijken van de foto's. Groeten van de vrijwilligers van de Yabba-disco!

Foto's

facebook reacties