Tilburg Zuid Nieuws

Pop-up restaurant Chef's Level

19 februari 2018

Dineren in een pop-up restaurant waar leerling koks en obers bouwen aan een mooie toekomst? Genieten van heerlijke gerechten samen met familie, vrienden of collega’s? Kom dan naar pop-up restau-rant Chef’s Level! Het restaurant is vanaf 21 februari iedere woensdag geopend tussen 18.00 - 21.30 uur en is te vinden in V39, het jongerencentrum van R-Newt aan de Veemarktstraat 39.
Lees verder

Kom naar de vrijwilligersmarkt

15 februari 2018

Veel clubs en verenigingen kunnen niet zonder de inzet van mensen die, wekelijks of af en toe, zich vrijwillig inzetten. Deze mensen maken de wereld een beetje mooier, zorgzamer, socialer en gezelliger. Waarom ze dat doen, is heel verschillend.
Lees verder

Belastinghulp van KBO Tilburg

08 februari 2018

De Belastinghulp van KBO Tilburg is al jaren een groot succes. Vorig jaar hielpen vrijwilligers samen met ContourdeTwern bijna 2.200 Tilburgers met het invullen van de belastingaangifte. Ook de komende maanden staan de vrijwilligers weer klaar voor leden van de ouderenbonden en alle gepensioneerden die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben.
Lees verder

Buurtsoep bij Spijkerbeemden

15 januari 2018

Vanaf woensdag 24 januari kun je elke woensdag soep komen eten bij Spijkerbeemden, gemaakt voor en door wijkbewoners! Je krijgt sowieso een goed gevulde kop soep met stokbrood, maar je ontmoet ook andere wijkbewoners. Kom jij gezellig langs? Je bent van harte welkom!
Lees verder

Bijzonder Sinterklaascadeau

05 december 2017

December cadeaumaand. Bij ‘Mooi zo Goed zo’ kwam wel een heel mooi aanbod binnen. Een mevrouw, ze is 80 jaar maar wil verder anoniem blijven, bood haar Peugeot 106 aan. Bouwjaar 1998 met nog maar 50.000 kilometer op de teller. De auto is net APK-gekeurd, is goudkleurig metallic en rijdt als een zonnetje.
Lees verder