Tilburg Zuid Nieuws

ContourdeTwern klaar voor AVG

24 mei 2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De wet houdt o.a. het volgende in:
• privacyrechten zijn versterkt en uitgebreid;
• er ligt meer verantwoordelijkheid bij organisaties;
• in alle Europese landen gelden dezelfde bevoegdheden voor privacytoezichthouders.

Lees verder

Nieuwe datum 60+ beurs Tilburg

17 mei 2018

Dit jaar vindt alweer de zestiende editie van de 60+ beurs Tilburg plaats. Dit keer niet in het eerste weekend van oktober maar op zaterdag 8 september. Vorig jaar kwamen zo’n 3.000 bezoekers uit Tilburg en omstreken naar de Euroscoop om zich te laten informeren bij de verschillende stands, maar zeker ook voor de muzikale omlijsting en een hapje en een drankje.
Lees verder

Voor elkaar in het wijkcentrum

16 mei 2018

De Tilburgse wijkcentra bruisen als nooit tevoren. Er is steeds meer te doen voor en door wijkbewoners. Wist je dat je de ruimtes in het wijkcentrum ook kunt gebruiken zonder daarvoor te betalen? We vragen dan wel een tegenprestatie: dat je je inzet voor het wijkcentrum of de wijk. Denk aan bar- en buffetwerkzaamheden, het organiseren van activiteiten en het helpen van andere wijkbewoners, ook buiten het gebouw.
Lees verder

Tilburg Shelter City 2018

22 maart 2018

De gemeente Tilburg is de komende maanden weer Shelter City. Dit betekent dat de stad onderdak biedt aan Madeeha, een mensenrechtenactivist die opkomt voor haar eigen rechten en die van anderen, en die daarbij in eigen land veel weerstand ondervindt.
Lees verder