Tilburg Zuid Nieuws

Team Zuid actief met NLdoet

22 april 2018

In Tilburg Zuid doet het gehele team al meerdere jaren op vrijdag mee met NLdoet. Het is inmiddels een gewaardeerde traditie voor het team, om zich een dagdeel lang vrijwillig in te zetten voor een organisatie in de wijk.
Lees verder

#Ride4Rights

17 april 2018

De Shelter City Bike Challenge doet tussen 14 en 20 mei elf Nederlandse steden aan. In totaal leggen de deelnemers 780 kilometer af. Daarmee willen ze aandacht vragen voor Shelter City. Op 18 mei komt het fietsteam in Tilburg. Kom ook op voor mensenrechten en sluit je op 18 mei aan bij het fietsteam om de laatste vier kilometers mee te fietsen!
Lees verder

Kadootje: NaarBuiten!magazine

05 april 2018

De nieuwe editie van het Naar buiten! magazine kan weer gratis besteld worden door directies van basisscholen in het 013 gebied: Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Dongen. Het magazine is geïnspireerd door de start van het voorjaar en het feit dat Brabant dit jaar Gastronomische hoofdstad van Europa is. Door de samenwerking met het rijksoverheid programma Jong Leren Eten heeft deze editie het thema ‘Natuurlijk Lekker’ gekregen.


Lees verder

De Muziekmarathon komt eraan!

05 april 2018

Vorig jaar vond de eerste editie van de Tilburgse Muziekmarathon plaats. In juni werd er drie weken lang dagelijks muziek gemaakt om de samenhang in onze gemeente te versterken. Want dat Tilburg een stad is waar muziek in zit, weten we allemaal. En dat muziek verbindt, herken je vast ook wel.
Lees verder

Rijbewijskeuring voor senioren

04 april 2018

Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op dinsdagmiddag 17 april vanaf 14.00 uur terecht in wijkcentrum De Nieuwe Stede. Vooraf moet eerst een afspraak worden gemaakt via 0613031321. De volgende keuring zal zijn op dinsdag 15 mei.
Lees verder