Tilburg Reeshof Nieuws

Een gitaargodin met ballen

11 maart 2019

Susan Santos: ‘European Best Musical Performance’ bij Heyhoef-Backstage.

Een gitaargodin met ballen, zo zou je Susan Santos kunnen beschrijven. Zij leerde zichzelf gitaar spelen en ontwikkelde zich als zangeres. In 2009 verhuisde de linkshandige gitariste naar Madrid en vormde daar een band onder haar eigen naam.
Lees verder

Nieuw: de mantelzorglijn

01 maart 2019

Het aantal mantelzorgers neemt toe en daarmee ook de vraag naar en behoefte aan informatie. Er is gelukkig veel informatie te vinden. Soms zelfs zoveel dat mantelzorgers, maar ook professionals, vaak door de bomen het bos niet meer zien. Daarom lanceren ContourdeTwern, Exfam en de gemeente Tilburg per 1 maart de mantelzorglijn Tilburg.
Lees verder

Activiteiten in de Reeshof

27 februari 2019

In wijkcentrum Heyhoef kun je de komende weken terecht voor gezellige activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je van het kindercarnaval op 1 en 2 maart? Of een optreden van The Rocking Navigators op 13 april? Bekijk de flyers hieronder voor het aanbod.
Lees verder

"Het mooiste vak dat er is"

22 februari 2019

Het zit er bijna op, de periode waarin Sjef van der Klein (27) zich Sociaal Werker van het Jaar mag noemen. De Tilburger kijkt terug op een bijzonder jaar, waarin hij onder meer premier Mark Rutte en koning Willem-Alexander ontmoette. “Daar ben ik trots op.”
Lees verder

Belastinghulp Tilburg

18 februari 2019

De Belastingservice van KBO Tilburg is al jaren een groot succes. Vorig jaar hielpen de vrijwilligers, met facilitaire ondersteuning van ContourdeTwern, bijna 2.200 Tilburgers met het invullen van de belastingaangifte. Ook de komende maanden staan de vrijwilligers weer klaar voor ouderen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben.
Lees verder