Tilburg R-Newt Jongerenwerk Nieuws

Jongerenworkshop bij de DiZz

07 december 2018

Jongerenworkshop ‘Ondernemen doe je zo’.
Onder de naam ‘Ondernemen doe je zo’ vindt op woensdag 12 december in jongerencentrum de DiZz, Hasseltstraat 194, een workshop plaats voor jongeren die overwegen ondernemer te worden of meer informatie willen alvorens ze de stap zetten. De workshop is een initiatief van Jongerenwerk R-Newt.
Lees verder

Mozaïek verbroedert!

26 november 2018

Sinds de open dag van wijkcentrum de Ypelaer op 24 juni zijn ze eraan bezig geweest: wijkbewoners, cliënten van GGZ Breburg en nieuwkomers. En nu staat-ie er dan. Een publiekstrekker eerste klas: de gemozaiekte vis in de entree. Mede dankzij Mooi zo Goed zo tot stand gekomen.
Lees verder

In één dag jongerenproof?

22 oktober 2018

300 jongeren gaan vrijwilligerswerk doen in Tilburg en omgeving. Wil je ook bij jouw organisatie jong enthousiasme inzetten? Kom op maandag 12 november naar V•DAY.
Lees verder

5 jaar ContourdeTwern

02 oktober 2018

Op dinsdag 18 december is het groot feest! We vieren dan dat ContourdeTwern al vijf jaar bestaat. Maar bovenal dat we elk jaar weer een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Door de enorme inzet van jullie allemaal: vrijwilligers, beroepskrachten, stagiairs en gepensioneerden.
Lees verder