Tilburg R-Newt Jongerenwerk Nieuws

Week van Ons Water

16 oktober 2018

Week van Ons Water: Koffie in een Blauwe Tuin

Tilburg - Het kan niemand ontgaan zijn: Tilburg was afgelopen zomer zelfs officieel (even) de heetste stad van Europa. Overstromende riolen, hittestress, droogte, het zijn maar enkele problemen die er zijn vanwege het veranderende klimaat. Bewoners kunnen daar ook zelf bijdragen aan het tegengaan van deze problemen door middel van een watervriendelijkere oftewel een Blauwere Tuin. Het is heel belangrijk dat regenwater behouden wordt ín de tuin in p
Lees verder

5 jaar ContourdeTwern

02 oktober 2018

Op dinsdag 18 december is het groot feest! We vieren dan dat ContourdeTwern al vijf jaar bestaat. Maar bovenal dat we elk jaar weer een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Door de enorme inzet van jullie allemaal: vrijwilligers, beroepskrachten, stagiairs en gepensioneerden.
Lees verder

Op safari in de supermarkt

27 september 2018

Veel consumenten willen best duurzaam inkopen maar zien in de supermarkt door de bomen het bos niet met al die verschillende keurmerken en logo’s. Wat is nu echt een duurzame en faire keuze? Ben jij zo’n consument die de weg in de supermarktjungle kwijt is? Dan is deze safari echt iets voor jou, meld je nu aan!
Lees verder