Tilburg Oud-Noord Nieuws

Nieuw: de mantelzorglijn

01 maart 2019

Het aantal mantelzorgers neemt toe en daarmee ook de vraag naar en behoefte aan informatie. Er is gelukkig veel informatie te vinden. Soms zelfs zoveel dat mantelzorgers, maar ook professionals, vaak door de bomen het bos niet meer zien. Daarom lanceren ContourdeTwern, Exfam en de gemeente Tilburg per 1 maart de mantelzorglijn Tilburg.
Lees verder

Belastinghulp Tilburg

18 februari 2019

De Belastingservice van KBO Tilburg is al jaren een groot succes. Vorig jaar hielpen de vrijwilligers, met facilitaire ondersteuning van ContourdeTwern, bijna 2.200 Tilburgers met het invullen van de belastingaangifte. Ook de komende maanden staan de vrijwilligers weer klaar voor ouderen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben.
Lees verder

De Syrische cultuur

07 februari 2019

Wijkcentra ’t Sant en De Poorten staan maand lang in het teken van Syrië
In de wijken Het Zand en Oud-Noord wonen mensen uit wel 101 verschillende culturen. Dit levert een boeiende mix op van uiteenlopende tradities, gewoontes, verhalen en films. Daar-om staat in de wijkcentra ’t Sant en De Poorten regelmatig een andere cultuur centraal.
Lees verder

Aftermovie lustrumfeest

07 januari 2019

We kijken met heel veel plezier terug op ons eerste lustrumfeest. Want wat was het gezellig! De muziek was top, het eten lekker en nog belangrijker: met 2.500 ContourdeTwern-ers zat de sfeer er uitstekend in!
Lees verder