Tilburg Noord Nieuws

Benefietconcert voor Muziekids

14 juni 2019

Zondagmiddag 23 juni 14.30 - 16.30 uur in aula ETZ Elisabeth
Benefietconcert voor Muziekids Studio.
Op initiatief van ContourdeTwern en Factorium Podiumkunsten vindt zondagmiddag 23 juni van 14.30 tot 16.30 uur een benefietconcert plaats in de aula van ETZ Elisabeth aan de Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg. De opbrengst van deze spetterende muziekmiddag is voor de Muziekids Studio in het ziekenhuis.
Lees verder

Vrijwilligersprijzen 2019

03 juni 2019

Wie wordt de Tilburgse vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van 2019? Ken je een vrijwilliger uit de gemeente Tilburg die het verdient om in het zonnetje gezet te worden omdat hij/zij van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg?
Lees verder

Nieuw: de mantelzorglijn

01 maart 2019

Het aantal mantelzorgers neemt toe en daarmee ook de vraag naar en behoefte aan informatie. Er is gelukkig veel informatie te vinden. Soms zelfs zoveel dat mantelzorgers, maar ook professionals, vaak door de bomen het bos niet meer zien. Daarom lanceren ContourdeTwern, Exfam en de gemeente Tilburg per 1 maart de mantelzorglijn Tilburg.
Lees verder

Aftermovie lustrumfeest

07 januari 2019

We kijken met heel veel plezier terug op ons eerste lustrumfeest. Want wat was het gezellig! De muziek was top, het eten lekker en nog belangrijker: met 2.500 ContourdeTwern-ers zat de sfeer er uitstekend in!
Lees verder