Tilburg Noord Nieuws

BeterStokhasselt is verhuisd

11 maart 2019

Vanaf 1 maart vind je ons in het voormalige huismeesterkantoor van WonenBreburg en is ons adres Corellistraat 281. Ons telefoonnummer en mailadres blijven dezelfde: Theo Waars bereik je via 0623140536 of BeterStokhasselt@contourdetwern.nl.
Lees verder

Nieuw: de mantelzorglijn

01 maart 2019

Het aantal mantelzorgers neemt toe en daarmee ook de vraag naar en behoefte aan informatie. Er is gelukkig veel informatie te vinden. Soms zelfs zoveel dat mantelzorgers, maar ook professionals, vaak door de bomen het bos niet meer zien. Daarom lanceren ContourdeTwern, Exfam en de gemeente Tilburg per 1 maart de mantelzorglijn Tilburg.
Lees verder

Autisme Informatiemarkt

27 februari 2019

In aanloop naar de landelijke Autismeweek organiseren Expertisecentrum Autisme Amarant Groep, Stichting MEE regio Tilburg, RIBW Brabant, ContourdeTwern, Regionaal Autisme Centrum en Zintri wederom een Autisme Informatiemarkt in Wijkcentrum de Symfonie in Tilburg. De markt vindt plaats op 28 maart, van 18.30 tot 21.30 uur. Toegang is gratis.
Lees verder

Belastinghulp Tilburg

18 februari 2019

De Belastingservice van KBO Tilburg is al jaren een groot succes. Vorig jaar hielpen de vrijwilligers, met facilitaire ondersteuning van ContourdeTwern, bijna 2.200 Tilburgers met het invullen van de belastingaangifte. Ook de komende maanden staan de vrijwilligers weer klaar voor ouderen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben.
Lees verder

Aftermovie lustrumfeest

07 januari 2019

We kijken met heel veel plezier terug op ons eerste lustrumfeest. Want wat was het gezellig! De muziek was top, het eten lekker en nog belangrijker: met 2.500 ContourdeTwern-ers zat de sfeer er uitstekend in!
Lees verder