Tilburg 3 West Nieuws

De Nieuwe Stede facebook

30 oktober 2019

Een van de invullingen van het meer wijkgericht werken uit zich in de verandering van de aanpak op facebook. In het verleden waren we met ContourdeTwern in Tilburg Zuid actief onder de naam ContourdeTwern zuid west maar we zijn nu druk bezig om de facebookpagina meer wijkgericht in te richten en de naam te veranderen naar de naam van het Wijkcentrum namelijk: Wijkcentrum de Nieuwe Stede.
Mocht je ons nog niet volgen op facebook dan nodigen we je van harte uit om dat te gaan doen.
Lees verder

Winnaars Vrijwilligersprijs

29 oktober 2019

Winnaars Vrijwilligersprijs gemeente Tilburg 2019!Afgelopen vrijdag zijn bij Interpolis aan de Spoorlaan de Vrijwilligersprijzen Gemeente Tilburg 2019 uitgereikt. De titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ ging naar Faaisa Cabdi. Stichting Kindervakan-tiewerk Tilburg is uitgeroepen tot ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’. De winnaar van de ‘Jongerenvrijwilligersprijs’ was al eerder bekend, dat is Evy Ligtvoet uit Tilburg.
Lees verder

Tilburgse Vrijwilligersprijzen

28 september 2019

Wie wint de prijs? De stembussen zijn geopend. Even voorstellen. Dit zijn de drie genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2019 van de gemeente Tilburg: Faaisa Cabdi, René Dinant en Sjef Zeebregts.Cabdi, Dinant en Zeebregts behoren tot de twintig vrijwilligers die zijn voorgedragen bij de organisatie. Tevens werden twaalf organisaties aangemeld.
Lees verder

Nieuw: de mantelzorglijn

01 maart 2019

Het aantal mantelzorgers neemt toe en daarmee ook de vraag naar en behoefte aan informatie. Er is gelukkig veel informatie te vinden. Soms zelfs zoveel dat mantelzorgers, maar ook professionals, vaak door de bomen het bos niet meer zien. Daarom lanceren ContourdeTwern, Exfam en de gemeente Tilburg per 1 maart de mantelzorglijn Tilburg.
Lees verder