Tilburg 3 West Nieuws

Panna-talent Sandbox

06 december 2018

Panna-talent biedt jongeren perspectief

De Tilburgse Abdollah Tribak (19) is op drie na de beste panna-voetballer ter wereld. Die plek verwierf hij dit jaar tijdens het WK panna in Denemarken. Zijn succes zorgt ervoor dat jongeren in Tilburg geloven dat er voor hen perspectief is, en dat werkt po-sitief. Abdollah wil alle jongeren dan ook meegeven: je kunt iets bereiken met jouw talent!

Lees verder

Wobby in de wijk Tilburg West

04 december 2018

Wobby is een Tilburgs blad met strips, illustraties en literatuur dat in eigen beheer wordt gedrukt.
Op uitnodiging van ContourdeTwern en Buurtcultuurfonds maakte het Tilburgse magazine Wobby een speciale uitgave over de Kleuren- en Kruidenbuurt.
Bewoners schreven met elkaar verhalen en maakten illustraties over hun buurt.
Lees verder

Mozaïek verbroedert!

26 november 2018

Sinds de open dag van wijkcentrum de Ypelaer op 24 juni zijn ze eraan bezig geweest: wijkbewoners, cliënten van GGZ Breburg en nieuwkomers. En nu staat-ie er dan. Een publiekstrekker eerste klas: de gemozaiekte vis in de entree. Mede dankzij Mooi zo Goed zo tot stand gekomen.
Lees verder

Bosch op bres voor mantelzorg

12 november 2018

Bosch Transmission Technology B.V. en ContourdeTwern bieden medewerkers informatiemarkt tijdens Tilburgse Week van de Mantelzorg.
Lees verder

In één dag jongerenproof?

22 oktober 2018

300 jongeren gaan vrijwilligerswerk doen in Tilburg en omgeving. Wil je ook bij jouw organisatie jong enthousiasme inzetten? Kom op maandag 12 november naar V•DAY.
Lees verder