Oisterwijk Moergestel Heukelom Nieuws

Zonder gedoe vrij

22 maart 2019

Gun mantelzorgers een week vrij per jaar, zonder gedoe
Magazine Margriet en MantelzorgNL pleiten ervoor dat mantelzorgers tenminste één week per jaar mantelzorgvrij kunnen zijn – en dat zonder regelgedoe.
Lees verder

NLdoet in Oisterwijk

21 maart 2019

Het Oranje Fonds organiseerde op 15 en 16 maart met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Lees verder

Onder de Regenboog Oisterwijk

11 maart 2019

Op 4 april aanstaande start in Oisterwijk een lotgenotengroep voor ouders die hun kind zijn verloren.
De lotgenotengroep ‘Ouders van een overleden kind’ wil ouders de helpende hand bieden en bijstaan in het immense en onnatuurlijk verlies en het pijnlijke verdriet.
Lees verder

Vrijwilligersacademie

21 februari 2019

Ben jij vrijwilliger of mantelzorger en denk je er wel eens over om een workshop of training te volgen? Of een lezing of bijeenkomst bij te wonen? Goed idee! Je wordt er alleen maar beter van. Via de Vrijwilligersacademie Oisterwijk heb je toegang tot een zeer gevarieerd programma.
Lees verder

Valentijn bezoekt Westend

15 februari 2019

Valentijn bezoekt Westend Talent in Oisterwijk.
Het is woensdag 13 februari, nog net geen Valentijn maar de sfeer is dik in orde tijdens de koffie-ochtend van Westend Talent. Het is een bijzondere dag. De deelnemers worden vanwege Valentijn verwend met allerlei leuke initiatieven.
Lees verder