Oisterwijk Moergestel Heukelom Nieuws

Rijbewijskeuring Oisterwijk

10 mei 2019

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 25 mei, 22 juni en vervolgens eens per maand bij Tiliander, Spoorlaan 82/C
Lees verder

NLdoet in Oisterwijk

21 maart 2019

Het Oranje Fonds organiseerde op 15 en 16 maart met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Lees verder

Onder de Regenboog Oisterwijk

11 maart 2019

Op 4 april aanstaande start in Oisterwijk een lotgenotengroep voor ouders die hun kind zijn verloren.
De lotgenotengroep ‘Ouders van een overleden kind’ wil ouders de helpende hand bieden en bijstaan in het immense en onnatuurlijk verlies en het pijnlijke verdriet.
Lees verder

Vrijwilligersacademie

21 februari 2019

Ben jij vrijwilliger of mantelzorger en denk je er wel eens over om een workshop of training te volgen? Of een lezing of bijeenkomst bij te wonen? Goed idee! Je wordt er alleen maar beter van. Via de Vrijwilligersacademie Oisterwijk heb je toegang tot een zeer gevarieerd programma.
Lees verder

Psychische problematiek

05 februari 2019

Infoavond ‘Omgaan met psychische problematiek’ in Oisterwijk

Bent u betrokken bij iemand met psychische en/of psychiatrische problemen of klachten en wilt u hier meer over weten? Dan bent u van harte welkom bij de infoavond op 25 februari a.s.

Lees verder