Goirle l Riel Nieuws

Help een vluchteling

12 april 2019

Help een vluchteling thuis te raken in Goirle / Riel

Dankzij de vrijwilligers die zich de afgelopen jaren voor hen hebben ingezet, zijn inmiddels veel vluchtelingengezinnen goed ingeburgerd in onze gemeente. Onlangs hebben wij nieuwe vluchtelingengezinnen met verblijfsvergunning mogen verwelkomen in Goirle en Riel. De WOS zoekt voor hen begeleiding en ondersteuning.

Lees verder

Workshop over babbeltrucs

08 april 2019

Eerste workshop in een reeks waarin senioren tips krijgen die hen helpt prettig, zelfstandig en veilig te wonen. Een samenwerking met Politie, Rode Kruis, ContourdeTwern, Leystromen en de bibliotheek Goirle.
Lees verder

Scootmobieldag 2019

08 april 2019

Een leerzame dag voor gebruikers van een scootmobiel en/of elektrische rolstoel op donderdag 16 mei aanstaande. Aanmelden kan tot 9 mei.
Lees verder

Leren bij Klik & Tik in Goirle

28 januari 2019

Uit: Stadsnieuws d.d. 23 januari 2019, foto: Yolanda van Leest
Sinds mei 2018 zijn twee ochtenden per week zogenaamde Klik & Tik trainingen in de Bibliotheek Goirle. Deze trainingen zijn een succes. Er is zelfs een wachtlijst voor deelname.
Lees verder

Aftermovie lustrumfeest

07 januari 2019

We kijken met heel veel plezier terug op ons eerste lustrumfeest. Want wat was het gezellig! De muziek was top, het eten lekker en nog belangrijker: met 2.500 ContourdeTwern-ers zat de sfeer er uitstekend in!
Lees verder