Boxtel Nieuws

Kom luisteren

15 januari 2020

Kom luisteren naar de versjes van Lars
Lars van der Werf, bekend van o.a. Versjes van Lars komt naar Bibliotheek Boxtel tijdens de week van de Poëzie. Op zaterdag 1 februari zal hij zijn bekende versjes voordragen. Op zaterdagmiddag 1 februari is dichter en schrijver Lars van der Werf te gast bij Bibliotheek Boxtel. Van 14.00 tot 16.00 uur zal hij versjes en gedichtjes voordragen. Kom luisteren, relaxen en inspiratie opdoen. Versjes van Lars is vrij toegankelijk.
Lees verder

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

20 december 2019

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

De Nieuwe Stede facebook

30 oktober 2019

Een van de invullingen van het meer wijkgericht werken uit zich in de verandering van de aanpak op facebook. In het verleden waren we met ContourdeTwern in Tilburg Zuid actief onder de naam ContourdeTwern zuid west maar we zijn nu druk bezig om de facebookpagina meer wijkgericht in te richten en de naam te veranderen naar de naam van het Wijkcentrum namelijk: Wijkcentrum de Nieuwe Stede.
Mocht je ons nog niet volgen op facebook dan nodigen we je van harte uit om dat te gaan doen.
Lees verder

Medisch Centrum Liempde

22 februari 2019

Heb jij vragen over financiën en schulden? Vind je het lastig om werk of een passende dagbesteding te vinden? Of wil je graag wat advies over wonen, opvoeden of relaties? Dan kun je voortaan wekelijks terecht bij de maatschappelijk werkers in Medisch Centrum Liempde. Kristel van der Velden en Mireille Suijkerbuijk zijn er iedere donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Je kunt dan gewoon binnenlopen.
Lees verder