Boxtel Nieuws

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

20 september 2018

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

Burendag!

13 september 2018

Op zaterdag 22 september is het weer Burendag en ook in Boxtel wordt dit gevierd. Vele buren komen op deze feestelijke dag gezellig samen en doen iets goeds voor elkaar en de buurt. De opbouwwerkers van welzijnsorganisatie ContourdeTwern trekken er deze dag ook op uit.
Lees verder

Klim-Op: omgaan met verlies

16 augustus 2018

De werkgroep Klim-Op start eind september weer met de cursus voor nabestaanden wonend in de gemeente Boxtel. De cursus heet Klim-Op: omgaan met verlies. In acht bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst kom je meer te weten over omgaan met verlies en weer zin geven aan je leven.
Lees verder

Programma Alzheimer Café

03 juli 2018

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider
Lees verder

Café Brein 2018

07 februari 2018

Café Brein is een trefpunt in Boxtel, voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) én getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, een ongeval, een hersentumor of na reanimatie. Elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal in een gezellige ontspannen sfeer.
Lees verder