Tilburg Reeshof

Reeshof

In de Reeshof vind je wijkcentrum Heyhoef en ontmoetingsruimte de Driehoek. Je kunt hier deelnemen aan activiteiten maar ook zelf iets organiseren. Bewoners die idee├źn hebben voor nieuwe (weekend)activiteiten en daarbij ook een rol willen spelen, zijn van harte welkom. Natuurlijk vind je ons ook buiten deze accommodaties: denk aan het Kindereiland en het straatwerk van R-Newt.

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een passende ruimte voor een bijeenkomst, vergadering of andere activiteit? In het wijkcentrum en de Driehoek zijn diverse ruimtes te huur. Voor een heel jaar maar ook voor een keer.  

Bruisend wijkcentrum

Wijkcentrum Heyhoef is ook steeds vaker in het weekend open. Zo kunnen bewoners nog vaker gebruikmaken van het wijkcentrum in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan Heyhoef-Backstage (maandelijks op zaterdagavond) en kerkdienst Levenskracht op zondag.

Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of zou je iets voor je buurt willen betekenen? Of heb je zelf een hulpvraag en kun je geen beroep doen op je eigen omgeving? Dan ben je bij het wijkcentrum aan het juiste adres. Ook maatschappelijke organisaties en vrijwilligers met een vraag over vrijwilligerswerk kunnen er terecht.

Loop gerust eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in wijkcentrum Heyhoef!