Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Contactcirkels Rouwverwerking | Tilburg

De contactcirkel rouwverwerking ondersteunt weduwen en weduwnaars van wie de partner in de afgelopen 2 jaar is overleden. In de bijeenkomsten komen thema’s aan bod rondom verlies en rouwverwerking, maar bijvoorbeeld ook over assertiviteit of andere thema’s die te maken hebben met mentale gezondheid. Een aantal van deze themabijeenkomsten wordt in samenwerking met GGz Breburg georganiseerd. Daarnaast kunnen ook luchtigere thema’s aan bod komen zoals “Hoe heb je je partner destijds leren kennen?”

Deelnemers aan de contactcirkels kunnen onderling afspraken maken om samen leuke dingen te doen. Zoals een uitstapje maken, een terrasje pikken of naar een optreden of concert gaan. Waar je aan meedoet, bepaal je natuurlijk zelf. 

Ondersteuning, contact en gezelligheid voor weduwen en weduwnaars
Het overlijden van je partner is een aangrijpende gebeurtenis. Familie, vrienden en/of andere mensen in je naaste omgeving bieden gelukkig meestal steun in deze moeilijke periode. Na verloop van tijd kan deze extra aandacht afnemen. Ondanks dat weduwen en weduwnaars de draad weer proberen op te pakken, kunnen extra steun, begrip en ontspanning welkom zijn. Wij bieden hen een aantal mooie activiteiten aan. Benieuwd naar de overige activiteiten voor weduwen en weduwnaars in Tilburg? Deze bekijk je hier.

Wanneer?
De contactcirkels voor weduwen en weduwnaars komen eens in de maand samen.

Aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Kitty via onderstaande gegevens. Vanwege vele aanmeldingen kunnen alleen mensen die wonen in Tilburg, Udenhout, Biezenmortel en Berkel-Enschot zich hiervoor aanmelden. Woon je ergens anders? Neem contact op met het AdviesPunt via 013 549 86 46, dan denken we met je mee.

Ben je nieuw?
Ben je nieuw en wil je meer weten over onze activiteiten voor weduwen en weduwnaars? Neem dan contact op met Kitty voor een kennismakingsgesprek via onderstaande contactgegevens. Kennismakingsgesprekken vinden plaatsen in Wijkcentrum De Poorten tijdens de inloopochtend voor weduwen of weduwnaars of thuis.

Contactgegevens

MFA Het Spoor | Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg & Wijkcentrum de Poorten | Hasseltstraat 194, 5046 LP, Tilburg
Telefoonnummer(s): 06 236 45 033
(Telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag van 9.00 tot 14.30 uur)

Deel deze pagina

Ander aanbod uit de regio

Buurtondersteuner Sjef van der Klein | Noordhoek, Tilburg Zuid

De buurtondersteuner helpt mensen in de wijk bij problemen, hulpvragen of het organiseren van een activiteit in de wijk.

ONT-moeten voor mantelzorgers | Tilburg

Voor (voormalig) mantelzorgers om ervaringen & tips uit te wisselen. En ook juist om te ONT-moeten; even niks te hoeven.

Vrijwilligerspunten | Tilburg

Vrijwilligerspunten in Tilburg bemiddelen en geven advies bij de zoektocht naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk.