Meet & Greet met vrijwilligers terug naar overzicht

Voor Jongeren, Volwassenen, Senioren

Heb je al vaker gedacht dat vrijwilligerswerk iets voor jou kan zijn? Grijp dan maandelijks je kans om kennis te maken met andere vrijwilligers. Zij kunnen je vertellen wat hen inspireert en welk geluk het vrijwilligerswerk hen brengt.

Ideeën...

> Maak een praatje, wordt maatje!
> Lobby voor inzet van jouw hobby.
> Goed idee? Start ermee!  

Of het nu gaat om een praatje maken met een ouder iemand die slecht ter been is. Biljarten met iemand met een psychische beperking. Een verdrietige tiener mee naar de film nemen. De voetbalclub ondersteunen of je eigen idee voor de buurt waarin je woont eindelijk eens delen en uitvoeren.

Data

o   dinsdag 4 april van 19.30 tot 21.00 uur Meet en Greet tijdens vrijwilligerscaf√© de Verbinding in het CC J.v.Besouw Goirle

o   donderdag 18 mei van 15.00 tot 17.00 uur in het Zorgcentrum, Th.v.Diessenstraat 4 Goirle

o   dinsdag 27 juni 19.30 tot 20.30 uur in de foyer van het CC J.v.Besouw Goirle

Van harte welkom

Je bent van harte welkom om kennis te maken met vrijwilligers die met veel enthousiasme regelmatig optrekken met een medeburger of hun idee ten uitvoer hebben gebracht. Afhankelijk van je kennis en kunde doe je iets wat je leuk vindt en waar je zelf en de ander gelukkig van wordt. Ook kun je snuffelen op onze vacaturebank.

Kennismaken

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je kennismaken met andere buurtgenoten of informatie krijgen van ContourdeTwern. Wij ontmoeten jou graag!

De poster van Meet & Greet vrijwilligers vind je hier.