Taalactiviteiten terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

Het is fijn om de Nederlandse taal goed te spreken, te lezen én te begrijpen. U kunt dan bijvoorbeeld belastingformulieren beter begrijpen, bijsluiters snappen en voorlezen aan uw (klein)kinderen. Ook komt u makkelijker in contact met uw buren als u de taal (goed) spreekt. Bent u op zoek naar een baan? Uw kansen op de arbeidsmarkt zijn groter wanneer u de Nederlandse taal kan lezen en schrijven.

ContourdeTwern biedt verschillende activiteiten aan om uw Nederlands te verbeteren. Dit doen we aan nieuwe Nederlanders (NT2) , maar ook aan mensen die in Nederland naar school zijn geweest (NT1). De taalactiviteiten worden gegeven door vrijwilligers, in groepsverband of individueel. En altijd op je eigen niveau.

Aanbod

Bekijk hier het aanbod per locatie. In dit overzicht zie je precies waar welke activiteiten worden verzorgd, op welke dag en wat ze kosten.

Word taalvrijwilliger

Spreekt u goed Nederlands en gunt u het een ander ook om goed te kunnen lezen, schrijven en spreken? En lijkt het u leuk om iemand uit uw wijk te helpen met de Nederlandse taal, door middel van oefeningen of gewoon af en toe een gesprekje? Meld u dan aan als taalvrijwilliger!

Contactgegevens

Contact Mirjam Lambert
Telefoonnummer 06-296 52 802
E-mailadres mirjamlambert@contourdetwern.nl