Woonadvies Dordt terug naar overzicht

Voor Volwassenen, Senioren

• Hoe weet ik of ik niet te veel huur betaal?
• Moet mijn verhuurder niets doen aan de gebreken in mijn woning?
• Wat is er nodig bij het oprichten van een Vereniging van Eigenaren?
• De straat verpaupert. Hoe kunnen we daar als bewoners samen iets aan doen?

Als (particuliere) huurder, huiseigenaar of VvE krijg je met uiteenlopende woonvragen te maken. De adviseurs van Woonadvies Dordt helpen jou daarbij zo goed mogelijk op weg.

Woonadvies Dordt is de expert op het gebied van wonen. Onze adviseurs zetten deze kennis graag voor jou in. Ze bemiddelen, onderzoeken en adviseren bij bouwkundige, financiële en beheersmatige onderwerpen. Daarbij is altijd aandacht voor jouw belangen, de belangen van de buurt en de woonomgeving. Fysieke en sociale aspecten gaan bij Woonadvies Dordt hand in hand.

Bij huisvestigingsprojecten slaan onze adviseurs bruggen en boeken ze resultaten. Immers, voor duurzaam beheer en de ontwikkeling van woningen, buurten en wijken, is goede samenwerking tussen de betrokken partijen essentieel. Daar zetten wij ons als procesbegeleider graag voor in.

Bij alles wat we doen, staat maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop. Zakelijke belangen combineren we zorgvuldig met de zorg voor mens en omgeving. Het verbinden van de verschillende actoren in de wijk is daarbij ons uitgangspunt.

Woonadvies Dordt is er voor u

Wij werken voornamelijk voor inwoners van Dordrecht. Wij helpen je om jouw wensen en belangen zichtbaar te maken, zodat je als volwaardig gesprekspartner kunt opkomen voor jouw belangen. Met de juiste ondersteuning van onze adviseurs, kun je steeds meer zelf.

Opdrachtgevers

Woonadvies Dordt werkt in opdracht van derden zoals bijvoorbeeld de Gemeente Dordrecht, woningcorporaties en bewonersorganisaties. Maar ook woningbezitters, particuliere opdrachtgevers en huurdersraden kunnen bij Woonadvies Dordt aankloppen. Vanuit ons productenaanbod zetten we op maat de juiste werkwijze  in.

Bijvoorbeeld de online VvE-check. Door op de website www.woonadviesdordt.nl een vragenlijst in te vullen, ontdek je zelf op welke punten jouw VvE goed scoort en op welke punten verbetering nodig is. De vragen gaan over organisatie en bestuur, financiën, onderhoud en verbetering. Indien nodig helpen we je bij het oppakken van die verbeterpunten.

Contactgegevens

Contact Marianne Hezemans
Telefoonnummer 078 632 41 00
E-mailadres mariannehezemans@contourdetwern.nl