Mantelzorgondersteuning Hilvarenbeek terug naar overzicht

Voor Volwassenen, Senioren, Jongeren

Je staat er niet alleen voor
Mantelzorgers hebben vaak langdurig de zorg voor een naaste. Dat kan soms te zwaar worden. Je kunt bij ons terecht voor voor emotionele en praktische mantelzorgondersteuning. Wil je andere mantelzorgers ontmoeten en verhalen delen? Als je precies wil weten wat op dit moment in Hilvarenbeek op de planning staat? Neem dan contact met ons op.

ContourdeTwern Hilvarenbeek werkt nauw samen met alle partners in het netwerk Zorg & Welzijn.

Wat doen we?
Volwassenen en senioren
We hebben activiteiten voor de volwassen mantelzorgers,  ontmoetingen met ontspannings- en informatiebijeenkomsten door het jaar heen en de Dag van de Mantelzorg in november.

Jonge Mantelzorger
In 2018 zijn we gestart met de ondersteuning van de Jonge Mantelzorger. We doen mee met De Week (1e week van juni) van de Jonge Mantelzorger en er zijn ontmoetingsmomenten met Jonge Mantelzorgers en bijeenkomsten met netwerkpartners

Mantelzorgcompliment
Gedurende het hele jaar kan je ook bij ons terecht voor het jaarlijkse mantelzorgcompliment. Kom langs op Vrijthof 11 op dinsdag of donderdagmorgen van 9.00-12.00u of maak een afspraak om het af te halen en laat je bedanken voor je inzet!

Agenda 2018 -2019

     
  • Najaar: Trip naar Beekse Bergen voor Jonge Mantelzorgers
  • 23 januari: Voorstelling ‘Ons kan niets gebeuren, wat dementie teweeg brengt’ in de Hercules, Rijtseweg 1 Diessen, (georganiseerd door Wij Wel Diessen).
  • 7 februari: Bewegen voor iedereen, ook als het moeilijk gaat! Voor mantelzorgers en zorgvragers o.l.v. Switsch2Move  door Andrew Greenwood. In het Elckerlyc  Hilvarenbeek (georganiseerd door Dementie Vriendelijke Gemeente).  
  • Voorjaar: Vervolg  van dinsdag 2 oktober: Infobijeenkomst professionals  E(H)erkenning Jonge Mantelzorgers,  
  • Voorjaar: Thema-avond voor mantelzorgers, meer info volgt.


 
  

Contactgegevens

Contact Marie-Jeanne Zuidervaart
Telefoonnummer 06 831 68 873
E-mailadres mariejeannezuidervaart@contourdetwern.nl