Feestelijke opening Buurtkamer terug naar overzicht

Tijdens de feestelijke openingsmiddag op 30 oktober zijn tussen de 50 en 60 mensen een kijkje komen nemen. Wethouder John van den Hoven was één van hen en opende de Buurtkamer tijdens een officieel momentje. Van den Hoven knipte het lint door dat werd vastgehouden door vier kinderen uit de straat en sprak lovende woorden uit.

Een echte huiskamersfeer

Met trots lieten de bewoners de Buurtkamer aan iedereen zien. Er waren veel verrassende blikken bij binnenkomst “Het is veel groter dan verwacht”, is een veelgehoorde uitspraak tijdens de middag. Buiten was het ook gezellig; kinderen beschilderden doeken voor aan de kunstmuur in de kamer en er werd gespeeld op het springkussen en met materialen uit de Sport- en Spelbus.

Negen actieve buurtbewoners hebben ​met ondersteuning van ContourdeTwern de afgelopen maanden ​hard gewerkt om het oude ketelhok om te toveren in een gezellige en knusse buurtkamer.  ​De ruimte, voor de buurt beschikbaar gesteld door Casade, kent inmiddels een echte huiskamersfeer met een bank, grote tafel, keukentje en een toilet. 

Benieuwd naar de Buurtkamer? Zin in een bakje koffie of gewoon een praatje? Wil je een vraag stellen, wil je iemand in de straat helpen of zin om een leuke activiteit te organiseren?

Iedereen uit de buurt is van harte welkom! De Buurtkamer is wekelijks geopend op woensdag van 16:00 -18:00uur. Het adres is Noordstraat 80B in Waalwijk (ter hoogte van de speeltuin).