Dag van de Mantelzorg terug naar overzicht

Begin november vindt de Dag van de Mantelzorg plaats. Een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander. Speciaal voor mantelzorgers organiseert ContourdeTwern een aantal leuke en ontspannen activiteiten. Mantelzorgers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout zetten we graag in het zonnetje op zondag 10 november om 10.30 uur bij wijkcentrum de Symfonie.

Ervaringen uitwisselen

Op zondag 10 november bent u als mantelzorger van harte welkom in wijkcentrum de Symfonie (Eilenbergstraat 250, Tilburg). U kunt tijdens deze dag ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers, maar vooral ook in ongedwongen sfeer ontspannen. We zetten u als mantelzorger graag in het zonnetje!

Het programma

Vanaf 10.30 uur verwelkomen wij u met koffie of thee en iets lekkers. Om u te ondersteunen in uw mantelzorgtaken is er een infomarkt met als thema ‘respijtzorg’. Tussen de middag geniet u van een heerlijke lunch, verzorgd door Resto VanHarte. We sluiten af met een verrassende act, welke we nog even geheim houden. Het programma is om 16.00 uur afgelopen.

Aanmelden voor 1 november

Deelname aan deze dag is gratis. De inloop is vrij vanaf 10.30 uur, maar aanmelden voor de lunch is noodzakelijk. Doe dit vóór 1 november via de mantelzorglijn: 013 583 99 00 of mantelzorglijn@contourdetwern.nl. We vernemen graag het aantal personen en eventuele dieetwensen. Let op: vol = vol.

Mede mogelijk gemaakt door Boekenschop

De Dag van de Mantelzorg wordt in Tilburg mede mogelijk gemaakt door Boekenschop.

facebook reacties