Resto VanHarte in Heyhoef terug naar overzicht

Locatie Heyhoef

Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent een nieuwe vestiging in Tilburg. Net als in de andere locaties in Tilburg gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Het nieuwe restaurant zit in wijkcentrum Heyhoef.

“Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een prettig gesprek”

Restomanager Manita Rovers heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken op deze nieuwe locatie. “Iedereen is bij ons van harte welkom, jong en oud, alleen of samen maakt niet uit. Ons streven is om mensen van verschillende leeftijden in ons Resto bij elkaar te brengen. Er zal dan ook een leuke variatie aan thema-diners en evenementen worden georganiseerd. En eenmaal aan tafel, zo is de ervaring, met een lekkere gezonde maaltijd, ontstaan de gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een hele gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen. Neem gerust contact op als je graag iets voor jouw buurt wil doen. ” Vanaf 4 oktober is het Resto geopend in het wijkcentrum Heyhoef in De Reeshof. Het Resto is elke vrijdag geopend vanaf 17.30 uur, het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Het driegangendiner is altijd vers, gezond en betaalbaar.

Het reisdiner

De opening op vrijdag 4 oktober valt samen met het KinderBoekenweekSpektakel in het wijkcentrum. Daarom serveert Resto een Reisdiner, geheel in overeenstemming met het thema. Ouders kunnen dan heerlijk bij Resto eten terwijl de kinderen worden vermaakt door het leuke programma van de bibliotheek. 
 
Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat voldoening schept? Kom langs of geef je op bij Restomanager Manita Rovers, 06 464 74 708.