Zuiderplezier Festival terug naar overzicht

Locatie Zuiderkwartier

Dit jaar bestaat wijkcentrum Het Zuiderkwartier tien jaar. Tijd voor een feestje! Daarom organiseren we van 22 tot en met 25 augustus het Zuiderplezier Festival. Kom en vier ons 10-jarig jubileum samen met wijkgenoten. Het wijkcentrum bruist van het plezier dankzij allerlei spetterende activiteiten.

Voor jong en oud

Tijdens het Zuiderplezier Festival zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Zo is er een overheerlijk wijkontbijt, een workshop Italiaans, de XXL bingo (met extra prijzen en spelrondes), een urban sports jungle, een pop-up lasergame arena en een Hollandse dansavond met optredens van Danny Swinkels en Alan Grey. Voor kinderen is er een sport- en spelmiddag, hoelahoepen, acrobatiek, kickboksen en Club FlyZ (ook voor ouders). Voor de allerkleinsten is er de workshop Tigers. Natuurlijk zijn we de ouderen in de wijk niet vergeten. Speciaal voor hen is er een high tea, fysio oefenochtend en natuurlijk de seniorenbingo.


Zuiderbazaar

Op de laatste dag van het festival is er de Zuiderbazaar. Een gezellige markt met lekkere hapjes, muziek, kinderactiviteiten en toffe optredens. 

Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden? Kom en doe mee aan activiteiten. Opgeven kan via zuiderplezierfestival@contourdetwern.nl of bij de balie van het Zuiderkwartier (Wassenaerlaan 38). Kijk voor meer tijden, informatie en details op onze Facebook-pagina

facebook reacties