"Fijn om niet alleen te eten" terug naar overzicht

Locatie De Poorten

Lekker ontbijten, gezellig kletsen en de dag goed starten. Daar gaat het om bij het ‘Ontbijt in De Poorten’ op woensdagochtend.

Centrumcoördinator Zandra van Toorenburg vertelt dat het ontbijt door bewoners is ontstaan. “Sommigen hadden niet veel contacten. Ze wilden graag op een leuke manier met anderen in contact komen. We zijn begonnen met het aanbieden van een ontbijt en al snel kwam een groepje samen om met elkaar te ontbijten. Maar ze doen ook de boodschappen en dekken de tafel.”

Eitje, broodje, beleg

De deelnemers betalen 2 euro en kunnen van 8.30 tot 9.30 uur ontbijten. “Het is hier zo gezellig, ik kijk er de hele week naar uit”, vertelt Marijke enthousiast. “Het is fijn om een keer niet alleen te eten maar met anderen. Zo eet ik een gezond ontbijt!" Joop voegt toe: “We zijn een beetje familie en vrienden van elkaar geworden. Soms doen we ook wat gezelligs met elkaar.”

Lijkt het u ook leuk om eens langs te komen? Neem dan gerust contact op met Zandra (013 464 92 10) of sluit aan op woensdagochtend. Vindt u zo’n eerste keer een beetje spannend? Wij ontvangen u persoonlijk en stellen u voor aan de anderen.

facebook reacties