Met doorvragen meer mogelijk terug naar overzicht

“Dankzij de hulp van Paul kunnen mijn vrouw en ik weer samen een fietstochtje maken. We zijn dan lekker met zijn tweeën en de beweging is goed voor mijn vrouw, die weinig kan lopen. We zijn hem erg dankbaar!”

Zomaar een citaat van iemand die onlangs is geholpen door Paul van Sambeek. Paul helpt bewoners in Tilburg Oud-Noord bij het invullen van formulieren, bij het aanvragen van bepaalde voorzieningen en met nog veel meer. In dit specifieke geval had een bewoner een driewielfiets voor zijn vrouw aangevraagd. Deze aanvraag was afgewezen. Maar door het engelengeduld van Paul, volharding en goed doorvragen bij de gemeente naar alternatieven, is het wel gelukt.

Verrijking

“Het is fijn om mensen te helpen bij het vergemakkelijken van hun leven”, vertelt Paul. “Wat voor mij een paar telefoontjes zijn, betekent voor dit echtpaar een verrijking van hun leven. Mevrouw kan beperkt lopen en is snel moe. Door de komst van deze bijzondere fiets wordt hun wereld weer wat groter en aangenamer.” 

Wil jij een keer met Paul in gesprek? Bel hem dan eens op 06 576 80 203. Je kunt ook binnenlopen bij de spreekuren van Paul en zijn collega Biljana de Boer. Hun hulp is gratis.

Spreekuren Paul en Biljana

Maandag van 13.00 – 15.00 uur in De Poorten 
Dinsdag van 13.00 – 15.00 uur in De Baselaer 
Woensdag (even weken) van 14.00 – 15.00 uur bij SOT, Kardinaal Alfrinkstraat 3 
Donderdag van 9.00 – 11.00 uur in De Wissel 

facebook reacties